2777
2789

سرویس خواب خریدم 

کفی تخت فلز  از چوب گرونتر بود منم فلز برداشتم به خیال خودم که خوبه

اما نینی سایت انقده راجب فلز بد گفتن که نگـو😥

یکی نوشته صدا میده یکی نوشته بده 

میشه هر کی تجربه داشت بگه 

صلوات میفرستم به روح اموات کسی که بیاد از این نگرانی درم بیاره

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

کفی تخت فلز ؟

ندیدم تاحالا

تختم فلزیه  ولی کف‌ش چوبه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفی تخت فلز ؟ندیدم تاحالاتختم فلزیه ولی کف‌ش چوبه

اره گلم زیر تشکه 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

ما کفیمون فلزه نه صدا میده نه شکسته نه جا به جا شده راصی ایم

راست میگن تا به تا میشه؟؟؟ 

وای ممنونم 

کفی تخت پسرم چوبه .الان که تشک تخت روبندکردیم دیدیم نصف شده 

بنظرم همون فلزبهتره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
راست میگن تا به تا میشه؟؟؟ وای ممنونم

یکسال ونیمه اتفاقی نیوفتاده کلی پایه داره چجوری تا به تا بشه آخه

ببین البته ما تختمون دو نفرست 

کشیش مثل یه چهارپایه است ولی شاید ۸تا پایه داشته باشه

وآسه نا تختمون چوبیه کفش فلزه

وای اصن برام عجیبه 

من ندیده بودم تاحالا

بااینکه همین چن وقت پیش تختمو خریدم

اصلا کفی فلزی ندیدم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من خودم یه زمان ام دی اف کار بودم فلزی خریدم اگه خوب پیچاش ببندی صدا نمیده فقط ممکنه بعد ها باز نیاز باشه پیچاش سفت کنی ولی به نظرم از چوبی بهتره اونم با کیفیت نوپان های الان

وای اصن برام عجیبه من ندیده بودم تاحالابااینکه همین چن وقت پیش تختمو خریدماصلا کفی فلزی ندیدم

اوهوم

ماهم یکسال و نیمه خریدیم

موقع خرید ازمون پرسید فلزی یا چوبی فلزی گرون تر بود راصیم الان

یکسال ونیمه اتفاقی نیوفتاده کلی پایه داره چجوری تا به تا بشه آخهببین البته ما تختمون دو نفرست کشیش م ...

خب خدا رو شکر