2777
2789
عنوان

بچه ها میان کمک دارم سکته میکنم

312 بازدید | 22 پست

شوهرم داره روانیتم می‌کنه

ما با خانواده من تو یه ساختمون زندگی میکنیم هر کی یه واحد خریده

شوهرم خیلی عذابم میده یا میگه چرا ماشینشون در پارکینگه یا میگه چرا وسایل میزارن زیر پله یا میگه مرگ یا میگه درد آنقدر عذاب میکشم که خدا می‌دونه

امشب پشت سر بابام کلی به بابام فوهش داد و نفرینش کرد چکار کنم سکته نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارم و از زندگیم راضیم ولی این یه مورد به تنهایی منو می‌کشه آخر

پس خودتو بزن به نشنیدن از این قانون استفاده کن که به هرچیزی توجه کنی بیشتر به سمتت جذب میشه وقتی از این مورد ناراضی هستی باید اعراض کنی 

بنظرم خونه رو اجاره بدین و برین جای دیگه برای زندگی

من خودم با خانواده همسرم تو یه ساختمونیم 

ولی نزدیک بودن خوب نیست چ ب خانواده خودتون چ همسرتون

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

گلم بزار بگه وقتی اینو میگه خودتو برن به اون راه انکار نشنیدی قشنگم

اگر دیدی خیلی حاده بکو باشه عزیزم باهاشون صحبت میکنم تکرار نکنن ولی حتما با خانوادت صحبت کن که کمتر اذیت کنن 

اروم باش خوشگلم بیا بغلم ببینم(:

تو خانوم قوی هستی سخت تر ازیناشم پشت سر گذاشتی الانم اگه یکم بی اهمیتی کنی و بدونی این شرایطم میگذره و تموم میشه حالت خوب میشه

با خدا حرف بزن گلم بدون که صداتو میشنوه

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

اصلا امکان پذیر نیست اصلاااا

ببین هر طوری شده از اون خونه برین جای دیگه 

دیگه خودتون میدونین

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بهترین کامنت ممنونم😭😭😭😭

دورت بگردم اروم باش همون لحظه که عصبیه یا خودتو سرگرم کن یا برو کنارش بهش محبت کن

ببین عزیزم گاهی ادما روز بدی بیرون از خونه داشتن کلی درونشون فشاره برای اینکه خالی بشن مجبورن اینجوری خالی شن شوهرت دوست داره عاشقته ولی چون روز بدی داشته و از درون داره گریه میکنه و اینجوری خودشو خالی میکنه 

شما تو این شرایط بزار خودشو خالی کنه بعدش برو کنارش باهاش حرف بزن محبت کن 

فداتبشم نبینم دوباره حالت بد بشه ها    

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

وقتی به خانواده توهین می‌کنه نمیتونم سکوت کنم میخوام جررررش بدم

عزیزم درکت میکنم اما حالش بده مردا چون فشار روشون زیاده یا با فوش خودشونو خالی میکنن که این تو دسته اوله

دسته دوم میرن سمت مواد و..

دسته بعدی سمت دختر بازی و کثافت کاری

این که شوهرت از راه درستش داره خودشو تخلیه میکنه خیلی هم خوبه باید خوشحال باشی فقط کافیه یکم هواشو داشته باشی 

بهشم نگو به خانوادم فوش نده چون میفهمه نقطه ضعف داری بدتر میکنه اما اگر بدونه خط قرمزت نیستن دیگه حرفی نمیزنه و کم کم از سرش میوفته

باشه خوشگلم ؟