2777
2789

چون نمیخوام بقیه بفهمن شاید یه آدم بهتر اومد جلو 

شاید اگه بقیه بفهمن تو رابطم و اومده خواستگاری دیگ سمتم نیان برای جلب توجهم 

میترسم اونقدر آدم خوبی نباشه و زندگیم تباه بشه

برا همین اصلا دوست ندارم بعد شش ماه به خانواده هامون بگیم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر انقد به نظرت خوب نیست جدی اش نکن 

یا اگر اخلاق بدی مثل خساست یا زود جوشی یا بد دلی داره از همین الان بذارش کنار

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
چرا دوسش دارم ولی میگم شاید چند نفری که از من خوششون میاد و همیشه پیش قدم میشن شاید اگه تایم بذارم و ...

این حرف یعنی دوسش نداری دیگه اگه دوستش داشتی الان بهترین مردم میومد جواب رد میدادی 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

سعی کن اگر دوستش داری رابطه رو جدی کنیداگر دوستش نداری رابطه رو قطع کنید یه خانوم اصیل کسی رو تو آب ...

اون باید رابطرو جدی کنه 

قرارمون بعد شیش ماه بود منم به هیچ مس نگفتم تپ رابطم عر وقتم شکایت میکنه میگم چون جدی نیس 

الان میگم چه بهتر که نمیگه که بیان خواستگاری ممکنه تو همین تایم ها که دارین میگذرونیم همه چی عوض بشع 

این حرف یعنی دوسش نداری دیگه اگه دوستش داشتی الان بهترین مردم میومد جواب رد میدادی

ربطی ندارع من خیلی منطقی فک میکنم و دوس دارم بهترین انتخابو بکنم 

عاشقی کور و کرم نکنه 

ربطی به علاقه نداره 

ربطی ندارع من خیلی منطقی فک میکنم و دوس دارم بهترین انتخابو بکنم عاشقی کور و کرم نکنه ربطی به علاقه ...

آها متوجه شدم شما میخوای منطقی تصمیم بگیری و احساسی عمل نکنی

خیاط و طراحی لباس هستم😌

اون باید رابطرو جدی کنه قرارمون بعد شیش ماه بود منم به هیچ مس نگفتم تپ رابطم عر وقتم شکایت میکنه میگ ...

پس قصد جدی کردن رابطه رو نداره؟

بقول معروف داره می‌پیچونه

پس صد درصد علنی نکن رابطه رو و بفکر باش شاید گزینه های بهتری پیش روت باشه 

کار درستی میکنی 

چرا باید آینده تو برای کسی تباه کنی که رابطه رو باهات جدی نمیکنه