2777
2789
عنوان

دلم ب حال بچم میسوزهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست

عزیزم پدر و مادر برای بچه کافی هستن تااا ابد 

من اگر بچه دار بشم اصلا صلاح نمیدونم و اجازه نمیدم هیچ غریبه ای به بچم نزدیک بشه 

تایید شما محبت شما توجه شما برای فرزندتون کافیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بهش توجه کن اگه تو توجه کنی اونام ناخودآگاه یاد میگیرن 

یا می‌ره سمت کسی بگو خاله جونش ببین بچم چی میگه 

امروز تو کوچه بچم داشت بهونه می‌گرفت یه خانم غریبه اومد داد زد گفت ساکت شو بچه جوری نگاش کردم ساکت شد بعد شروع کردم توجه کردن به بچم اونم لحنشو عوض کرد باهاش خوب حرف زد از اون مادرایی بود که فقط زاییدن بلد بود بچه یه سالشو وسط خیابون کتک می‌زد میگفت ساکت شو 

چرا باید فرق نزاره مگه بچه های خودشن؟ بنظرم توقع هامونو از بقیه بیاریم پایین خیلی بهتره

تو جمع بچه ها

فقط همه بچه ها دارن میبنن یا نباید محبت کرد اگر محبت میکنه به همه باشه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

راه حلش خودت خیلییی بهش محل بده 

و نرو 

اگرم رفتی تا مثلا کیک دادن به اون شمام یه خوراکی بزار کیفت بگو بیا مامان این برای شما اینم برای دوستت 

یا اینکه خودت قربون صدقه بچت برو

هوووف غصم میگیره خیلی گنا داره پسرم پسرم انقد ناز و شیرینه

ای جانم خدا حفظش کنه سایه پدر و‌مادرش بالا سرش باشه

به بقیه توجه نکن من خودمم خیلی رو دخترم حساسم از این اتفاقا زیاد میوفته مخصوصا اینکه برن وارد اجتماع بشن مثل کلاس و مدرسه 

منم دخترم هنوز مدرسه نمیره اما همین کلاس‌‌هاام که میبرمش بعضا پیش میاد 

همه مثل همیم غصه نخور