2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو به همه والدین کودک‌آزار میگم

همین بچه وقتی پیر شدی اگه با لگد اومد تو دهنت و پرتت کرد گوشه بیابون که شغال بخورتت حق شکایت نداری

چون همین جوری یادش دادی

بهونه هم نیار که خنده‌داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هر وقت خیلی اذیتت می کنند،جوری که فکر می کنی الان کتکشون میزنی ، سعی کن ازشون فاصله بگیری ،برو تو یه اتاق دیگه یه کاری بکن ،دستت رو به کاری بند کن ،گردگیری کن ،لباسا رو تا کن 

یا اگر میتونی ذهنی ازشون فاصله بگیر ،هدفون بزار یه دعا یا ...  گوش کن ،یه بازی توی گوشیت باشه موقعی که سر وصدا می کنند انجام بده ،تلویزیون روشن کن  همون طور که کارهای خونه رو می کنی ،ببین ،ذهنت رو به کاری مشغول کن 

شوهرم پسرم بدنیا اومد ولم کرد بهم محبت نکرد بهم خیانت کرد عقده ای شده بجم از یک سالگی می زدم پسرم خی ...

پسرت پرخاشگر میشه بدتر میکنه تو نوجوانی پیرت میکنه

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

نمی دونم پسرم خیلی میزنم نمی خودم کنترل کنم انگار دشمنم می بینم

ناخواسته بوده؟ 

تو خونه اعصابت بهم ریخته س؟ 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

شوهرم پسرم بدنیا اومد ولم کرد بهم محبت نکرد بهم خیانت کرد عقده ای شده بجم از یک سالگی می زدم پسرم خی ...

برو پیش مشاور راهنماییت می‌کنه . یا میگه به خاطر بچه هات جدا شو یا میگه به خاطر بچه ها با هم خوب باشین

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

همین که اینجا اومدی تاپیک زدی یعنی مادر دلسوز و مهربونی که دنبال راه حلی.بچه هات فقط تورو دارن دوستت دارن حمایتشون کن.فکر میکنی اگ بزنیشون تنبیه میشن اون کارو انجام نمیدن دقیقا برعکسه.هرچقدر مهربونتر باشی بیشتر ب حرفت گوش میدن.باهاشون راه بیا