2777
2789

خلاصه 

12 سال پیش پسر یکی از فامیلا به من ابراز علاقه کرد 

من جوابم منفی بود 

خلاصه اون آقا خیلی بش برخورد 

خانوادش هم عصبانی بودن 

از شهر ما رفتن

اما ظاهرا اون پسر هنوز اسم من رو داخل خونه می‌آورده 

مادرش هم چون شاغل هست 

مشخصات بنده رو بین همکارانش پخش میکنه 

هرروز میدیم 

تعداد زیادی خواستگار به تلفن خواهرم تماس میگیره (ظاهرا شماره خواهرم رو به بقیه می‌داده) 

مشخصات من رو میده 

ما هم می‌گفتیم ما چنین دختری تو خونه نداریم 

و اونا ناراحت میشدن چون فکر میکردن ما دروغ میگیم

خلاصه گذشت و مادرم به اون خانم غیر مستقیم فهموند که میدونیم این خواستگارا رو تو میفرستی 

اون با لحن بدی این موضوع رو رد کرد که نه من نبودم 

اما دیگ خواستگاری زنگ نزد بعد اون که مامانم بش گفت 

الان دوباره خواستگار به شماره خواهرم  زنگ میزنه 

و مشخصات من رو میده

خواهرم از این بابت عصبانیه 

و من رو محکوم میکنه 

آخه من چکار کنم 

(اینم بگم من دختر گوشه گیری هستم  که هیچکس نمیشناسم و مشخصات منو نمیدونه) 

چجور مطمئن شیم کار مادر همین آقا پسر هست 

قبلا این تاپیک رو دیدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اگه خودش باشه واقعا روانیه که 

یه راه داره اونایی که زنگ میزنن بپرسید از طرف کی معرف شدن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش باشه واقعا روانیه که یه راه داره اونایی که زنگ میزنن بپرسید از طرف کی معرف شدن

به هیچ وجه نمیگن 

فقط یکیشون گفت من شغلم اینه 

شغلش با شغل اون خانم یکی بود میتونه همکارش باشه 

به هیچ وجه نمیگن فقط یکیشون گفت من شغلم اینه شغلش با شغل اون خانم یکی بود میتونه همکارش باشه

اره دیگه اینقد تشابه که نداریم 

میخواد اذیت کنه احتمالا 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘