2777
2789

چرا اخه کسی واسه من تلاش نمیکنه؟مگه من چه عیبی دارم اخه...مگه چیم کمتر از بقیه دختراس اخه...

دیشب بعد یکسال واسه اولین بار به یه پسر رفتم دیت.بعدش منو رسوند خونه.بعدش پیام داد و یکم صحبت کردیم و خوابیدیم

امروز پیام نداده...حتی شمارمم نگرفت( اینستا اشنا شدیم) 

در صورتی ک من وقتی وارد اون کافه شدم نگاه پسرا روم بود.نمیگم خیلی خوبم بخدا ولی به روزم و ظاهر و استایلم خوبه

دلم شکسته که چرا عشق نصیب من نمیشه...چرا هرچی ادم داغون یا هول و گردن نگیره به تورم میخوره.پس چرا بقیه انقدر شانس دارن...دوست پسرای خوب دستا گلای انچنانی عشق و..

گند بگیره بخت و پیشونی منو

فقط دردو دله.لطفا اصلا اصلا نرید رو مخم عصاب ندارم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا استاتر من مجرد بود عااااااشق تنهایی چندتا خواستگار سمج شدیدا داشتم 

آنقدر دوست داشتم تنها باشم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم مثل تو منم داغون شدم و دلم شکسته

اعتماد ب نفسم بخدا داغوووون شده.بعد میبینم مثلا دخترایی ک ظاهرش بدتر از منم ممکنه باشه چه رابطه های خفنی دارنو...همش حس میکنم طلسم شدم حالم بده واقعا

حالا استاتر من مجرد بود عااااااشق تنهایی چندتا خواستگار سمج شدیدا داشتم آنقدر دوست داشتم تنها باشم

الان مثلا ک چی میای یکی دردو دل میکنه پز میدی؟متاسفم برات

اعتماد ب نفسم بخدا داغوووون شده.بعد میبینم مثلا دخترایی ک ظاهرش بدتر از منم ممکنه باشه چه رابطه های ...

دوستام همش دسته گل میگیرن پسرا دورشون میچرخن من اینارو میبینم یکم حالم بد میشه 

الان مثلا ک چی میای یکی دردو دل میکنه پز میدی؟متاسفم برات

دیوونه ایی؟ 

میگم یعنی هیچ کس به داشتش قانع نیست 

این دنیا کارش برعکس به یه چیز گیر بدی اذیتت میکنه بیخیال باش و ریلکس ببین چه شادت کنه 

یاعلی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خوندم تاپیکتو عزیزم 

پسره شاید میخواد اول یکم جدی تر شید بعد شمارتو بگیره

فاصله سنیتون چقدره؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خوندم تاپیکتو عزیزم پسره شاید میخواد اول یکم جدی تر شید بعد شمارتو بگیرهفاصله سنیتون چقدره؟

مرسی گلم

وا اخه مگه شماره چیه ک بخاد اینجوری کنه اخه همهههه پسرا اول شماره میخان!..من ۲۶ اون ۳۱

مرسی گلموا اخه مگه شماره چیه ک بخاد اینجوری کنه اخه همهههه پسرا اول شماره میخان!..من ۲۶ اون ۳۱

در حد یک هفته یکم نادیده بگیر این رفتارو اگه خوشت اومده ازش 

ولی ببین جریان چیه

ایا بعد دیت دوم هم شماره نمیگیره؟

رفتارش چطوره

اگه دیدی همچنان رو اعصابته رهاش کن

ولی اول سعی کن یکم بشناسی در حد یک هفته اینا دو سه تا دیت

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

در حد یک هفته یکم نادیده بگیر این رفتارو اگه خوشت اومده ازش ولی ببین جریان چیهایا بعد دیت دوم هم شما ...

یعنی تا دیت بعدیم پیش برم بدون شماره؟

من الانم حس دم دستی بودن بهم داده بخاطر این رفتارش...یکی نوشته بود پسره مثل گزینه صدم نگات کرده خیلی برخورد بهم...

به نظرت خوبه اگه تا شب جوابشو ندم بعد بگم vpn ام وصل نمیشد ببینم ری اکشنش چیه؟

یعنی تا دیت بعدیم پیش برم بدون شماره؟من الانم حس دم دستی بودن بهم داده بخاطر این رفتارش...یکی نوشته ...

راستش من کلا شخصیتم یکم خوش بینه😂

شاید حواسش نبوده یا نخواسته همینجوری شمارشو بده <بعضیا شخصیت خاصی دارن>

به نظرم همون که گفتم تا یک هفته به دل نگیر و بسنج رفتارشو بعد دیدی خوشت نمیاد کامل رها کن

اگه الان که هیچی نیست سردی کنی خب معلومه ول میشه همه چی😅

راستش من کلا شخصیتم یکم خوش بینه😂شاید حواسش نبوده یا نخواسته همینجوری شمارشو بده <بعضیا شخصیت خا ...

خوشبحالت من همیشه بدبین تربن حالم..😑😂

پس میگی قضیه vpn او نگم

بععد ببین تا قبل دیت اول حدود یک هفته چت میکردیم تو اینستا همیشه هم اون شروع کننده بود من زیاد خودمو مشتاق نشون ندادم.یعنی اینو گفتم بدونی قبلش یک هفته بهش فرصت دادم