2777
2789
عنوان

اگه یه رازی رو بفهمید⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 52 پست

صلاحت در اینه که این راز گفته نشه 

آرامش زندگی خودت رو اولویت قرار بده 

هرکس قصد ازدواج داره باید به اندازه ی کافی تحقیق بکنه 

اگر نکرد و دچار مشکل شد مقصرش دیگران نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اون گناه رو پنهان کرده 

شما چکاره ای؟

اصلا به روی خودت نیار هر باغچه ای رو بیل بزنی کرم داره

همه ی آدما یه سری رازها دارن که نمیخوان پخش بشه

شاید اون آقا توبه کرده و می خواد زندگی جدیدی شروع کنه 

حتی اگه توبه هم نکرده باشه خودش و خدای خودش 

شما بیخیال باش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ااخه اگه شوهرمم بفهمه که من میدونستمو نگفتم بدجور قاطی میکنه

از کجا می خواد بفهمه که شما میدونستی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شوهر خواهرشوهرت فک کنم این کارو کرده اگه هم شوهرت فهمید بگو به من نگفتن نفهمیدم

میشه دروغ پشت دروغ

من تاحالا به شوهرم دروغ نگفتم

خیلی از دروغ گفتن میترسم

چون بلد نیستم دفاع کنم و حرف بزنم

خدا اون گناه رو پنهان کرده شما چکاره ای؟اصلا به روی خودت نیار هر باغچه ای رو بیل بزنی کرم دارههمه ی ...

اگه این آقا خواستگار خواهر خودتم بود همینو میگفتی؟ 

خدا اگه میخاست پنهان کنه پنج نفر نمیفهمیدن

میشه دروغ پشت دروغمن تاحالا به شوهرم دروغ نگفتمخیلی از دروغ گفتن میترسمچون بلد نیستم دفاع کنم و حرف ...

خب دروغ مصلحتی میشه و اون شوهر دوستتم  فک نکنم قضیه رو بگه به کسی ابرو زن خودشم میره حالا خود دانی 

اگه این آقا خواستگار خواهر خودتم بود همینو میگفتی؟ خدا اگه میخاست پنهان کنه پنج نفر نمیفهمیدن

خوب من نمیدونستم خواستگار فکر کردم دیگه ازدواج کردن

اگه هنوز ازدواج نکردن به شوهرت بگو هیزه

ولی اسم هیچ کسی رو نیار نگو دوستم گفته و فلان

خیلی رازها ومیدونم ونگفتم،،نمیخوام کاسه داغ تر از آش بشم

میدونی یه حس عذاب وجدان دارم

میگم اگه اون عقد کنه و بعدش بفهمه منم مقصرم

مدام این ضرب المثل میاد تو ذهنم که میگه دوست میگه گفتم ولی دشمن میگه خواستم بگم