2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا برا لپ لپ خریده در صورتی که من چیزای دیگ رو بیشتر دوس دارم یا نمیذاره من رستورانو انتخاب کنم دو ...

خب قهر کن بگو نمیام یا وقتی اون چیزی ک خرید دوس نداشتی ناراحت بکیر ک ناراضی ازش

بنظرم شما توی رابطه نروادم کنترلگر هرگز رابطه هاش موندگار نیسمردم ربات شماها نیستناختیار دارن و حق ا ...

نه آخه دوس دارم تو تصمیم های مثلا انتخاب غذا یا انتخاب رستوران یا کافه نظر منو بخواد 

چرا کنار نیاد آخه انتخاب و سلیقه ی من مهم تره

قصد جسارت ندارم ولی بنظرم از ادما اطراف زندگیت مادر یا پدر تو خونه حرف حرف خودش بوده این تروما توت شکل گرفته.. زندگی قشنگ ک باهم مشورت کنید برا تصمیما ب سلقیه هم احترام بزاری وقتی ت احترام بزاری اونم یاد میگیره ب مرور از ت نظر بخاد و سلقیه ت رو بپرس وگرنه اون مدلی برده داری میشه دنبال دوام باش