سلام راجع به دومی قبلا ها شنیده بودم خرافات هست دقیق یادم نمیاد حتما از سایتهای معتبر جستجو کنید
و اینکه خوندم که روایت یا منبع معتبری مبنی بر نحوست این ماه وجود نداره و گفتن بر فرض چنین چیزی هم صدقه دفع کننده این نحوست هست
🌸
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام راجع به دومی قبلا ها شنیده بودم خرافات هست دقیق یادم نمیاد حتما از سایتهای معتبر جستجو کنیدو ای ...
صدقه اول این ماه من دادم به مظلومین غزه برای تهیه نان شما هم دوست داری ازین راه میتونی کمک کنی
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘