2777
2789
عنوان

چه کار کنم مثبت اندیش بشم

67 بازدید | 14 پست

لطفا بیاین کمک کنید یک راه حل بدین بهم 

مدام فکرای منفی دارم که ای العان میخورن زمین ای العان فلان مشگل برامون پیش میاد  ای العان فلان میشه 

چه کار کنم مثبت اندیش بشم مشاوره ام رفتم فایده نداشته

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بگم برو مشاوره خب پس باید بری روانشناس و اینا درمان پزشکی ولی مثبت اندیشی صرف هم چیز خوبی ن ...

همون هم مشاور هم روانشناس همه رو رفتم 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 
ای وای منم مثل شمامهمش فکرای بد میکنم و استرس میگیرم

خیلی بد لین جوری

ذهنتو وقتی شروع میکنه به پیش‌بینی منفی متوقف کن و از خودت بپرس این فکر کمکم میکنه یا فقط خستم می‌کنه؟ تمرینه، یه شبه درست نمی‌شه. ولی اگه جدی بگیری ذهنت کم‌ کم فرمانو پس میده.

تو یه دفتر هر شب فقط سه تا چیز خوب که اون روز دیدی یا حس کردی رو بنویس خیلی کمکت میکنه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

بهت گفتن منم بلاک خیلی لازم دارم

خوب پس فقط من تنها نیستم من راه مشاور وروانشناس رو هم رفتم یک مدت کم تر شده  بودم دوباره شروع شده 

از هرچیز منفی به دور باشید. آدمای منفی، فیلم ها و تصاویری که ناراحت کننده هستند، اخبار بد، از هر چی که باعث میشه حس بد پیدا کنید یک مدت دور بمونید. خواه ناخواه تاثیرش رو خواهید دید. توکل به خدا فراموش نشود.😊💖

تو به اندازه پروانه شدن زیبایی✨🦋

ذهنتو وقتی شروع میکنه به پیش‌بینی منفی متوقف کن و از خودت بپرس این فکر کمکم میکنه یا فقط خستم می‌کنه ...

می تر سم بنویسم کسی ببینه بخنده بهم آدم زیاد دورو برم دارم که فقط مسخرم میکنن

آدم‌های اطرافتون چطورند؟ شاید از محیط اطرافتون نشأت میگیره و این انقدر بی‌صدا انجام میشه که متوجه ریشه اون نمیشید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

آدم‌های اطرافتون چطورند؟ شاید از محیط اطرافتون نشأت میگیره و این انقدر بی‌صدا انجام میشه که متوجه ری ...

آدما اطرافم مدام در حال تمسخر من هستن اصلا کسی رو ندارم تنها هستم تو اطرافیانمم تا العان ۲تاخوانواده رو کلا گذاشتم کنار به خاطر ضربه هلی بدی که بهم زدن 

بیان همه عزیزانی که این جا هستیم و این مشکل رو داریم بریم باهم امتحان کنیم یک دفتر برداریم وقتی این مشکلات سراغمون میاد یا تایم های دیگه بشینیم داخلش جملات مثبت بنویسیم من همه راه هارو رفتم این راهو نرفتم هر چیز منفی رو هم از خودمون دور کنیم