2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصطراب نداشته باش یا قبول میشیم یا نمیشیم اما خب من چند روزیه از ۲۱ تیر شروع کردم نگران نباش فقط ایم ...

چقد خوندی دوازدهمم میخونی؟

طبق چی‌برنامه میریزی ازمون قلم چی یا مشاور

یه ماه از دست رفتهخیلی میترسم همش میگه اگه تا تابستون دهم یازدهم جمع نشه چی

خب نشه 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه ماه از دست رفتهخیلی میترسم همش میگه اگه تا تابستون دهم یازدهم جمع نشه چی

منم ورودی یازدهمم استرس دارم نشه دهم رو جمع کنم شما دیگه استرستون  خیلی بیشتره استرس که می گیری تنفس عمیق انجام بده و دیگه بهش فکر نکن بگو هر چی شد شد و تلاشتو بکن