2777
2789

اول ازهمه بگم من خودمم ریزه میزه ام قدم ۱۵۵ ولی شوهرم قدش بلنده دخترم پنج سالشه ازهمه هم سن و سالش قدش کوتاه تره انقدم مولتی ویتامین و آرژی پلاس و زینک میدم بازم اثرچندانی نداشته چیکارکنم دیگه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا میخوره؟دختر من خیلی بد غذاست

آره غذاشوخوب میخوره حتی شیر حتما روزی یخ لیوان میخوره ولی پوست و استخوونه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
اووو حالا وقت هستببین پزشک متخصص چی میگههر چی اون گفت اجرا کن

دکتر میگه جهش میکنه 

ولی نمیدونم کی قراره جهش کنه 

شاید انگل داره دکتر بردیش؟

انگل تاحالا آزمایش ندادم علائم خاصی داره؟

قد دختر معمولا سمت مادر میکشه مگر تحت شرایط خاص به پدرش بره

ولی به احتمال زیاد هم قد خودتون میشه حتی کمتر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

وزنش مهم نیست قدش مهمهعلاوه بر شیر بفرستش کلاس والیبال

منم بیشتر واسه قدش دارم حرص میخورم بخدا ببینیش فک میکنی سه سالشه حالا قصد دارم بفرستم ژیمناستیک