2777
2789
عنوان

تاثیر باورنکردنی باشگاه

305 بازدید | 20 پست

بچه‌هااااا، من الان دوماهه مداوم دارم میرم باشگاه هفته ای سه روز، غذامم دارم رعایت میکنم. ۱۲ کیلو میخوام کم کنم، ۱۰ کیلوش اضافه وزن قطعیه؛

وزنه‌هایی که میزنم به مرور سنگین شدن، باسن فرم گرفته، شکم و پهلو جمع شده، شلی بازوها کم کم داره کم میشه، پاهام سفت شدن و...

قدرت دستامم بیشتر شدن، از وقتی در مربا و ترشی رو خودم باز میکنم فهمیدم 😂😂😂

اگر شرایطش رو دارین حتما جزو روتین‌تون بذارین 😍

دقیقا بعد ۲ سال باشگاه اصلا عکس و فیلم های قبل و بعد خودم نگاه میکنم طرز ایستادن نشستن راه رفتن هم فرق میکنه حتی اصلا یه جلوه خاصی پیدا میکنه وقتی بدن فرم واقعی خودش رو پیدا کنه اصلاح بشه من تازه حدود ۶ کیلو وزن گرفتم با باشگاه 

دقیقا بعد ۲ سال باشگاه اصلا عکس و فیلم های قبل و بعد خودم نگاه میکنم طرز ایستادن نشستن راه رفتن هم ف ...

خیلی خوبه، من فعلا توی سیر کاهشی ام، هفته ای دارم یک کیلو کم میکنم و سایزمم واقعا کم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه خوبه ولی دوتا بدی خیای افاضاح داره ک باعث نیشه سماش نرم

۱ سیته جون بافتش جربیه کوجیک میکنه

۲ وقتی باشگاهو ول کنی چاق میشه حتی اگ ژنتیکا استعداد چاقی نداشته باشی و نی قلیون باشی

چه ورزشی انجام میدین؟ تا حالا زایمان هم داشتین ؟

بدنسازی، دراز و نشست، ورزش های اصلاحی گودی کمر

نه زایمان نداشتم ولی اگه زایمان داشتید به همون نسبت بهتون برنامه میدن

مثلا تغذیه چیا بهتون گفتن؟من بهم گفتن روزانه۱۰۲۰کالری مصرف کنم.قرص منیزیمقرص کرومجوشان منیزیم و ب یک ...

من قند مصنوعی (بستنی، شکر، بیسکوییت و...) رو حذف کردم 

روزانه هم یک قرص کروم ۲۰۰ و شبا منیزیم میخورم و امگا ۳ 

روزانه هم سعی میکنم ۱۰۰۰ کالری مصرف کنم از ۱۴۰۰ تایی که حداقل نیاز بدنیمه. 

برنج رو خیلی کم کردم ولی کامل حذف نکردم، هفته ای یکی دو بار، پنج شش قاشق میخورم.