2777
2789
عنوان

قرمه سبزی برای ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 35 پست
من برا ۱۱نفر تقریبا دوتا بسته ۴۰۰گرمی سبزی خورشتی سرخ شده ریختم، لوبیا هم اندازش چشمیگوشت هم به ازای ...

به نظرتون سبزی که سرخ نشده چه قدر بگیرم؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهرت که قرار خورشت قورمه‌سبزیِ دست‌پخت یه تازه‌عروس بخوره به به😍لطفا برای منم دعا کن، خدا پشت ...

ممنوووووونم 

سبزی سرخ شده درسته؟

من سرخ شده نمیگیرم،چه قدر باید بگیرم که سرخ شد کم نشع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پنج کیلو سبزی پاک نشدهبرای هر نفر دو سه قاشق لوبیایک و نیم کیلو گوشتروز قبل بپز یا هشت صبح شروع کن ک ...

سبزی پاک شده خرد شده فریزری چه قدر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سبزی پاک شده خرد شده فریزری چه قدر؟

سبزی تازه رو که سرخ کنی تقریبا یک سوم میشه. یک کیلو سبزی سرخ شده کافیه. 

ولی خب این مقدار سبزی و نفری سه تا گوشت که گفتن رستورانیه و به هرکس یه کاسه کوچولو میرسه میخوای مجلسی باشه و کم نیاد بیشتر آماده کن. هرچی موند رو بذار یخچال یا حتی فریزر اصلا طعمش تغییر نمیکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

لوبیا برای هر نفر یک مشت پر. و چهار مشت هم اضافه

گوشت برای هر نفر دو یا سه تکه متوسط

چند عدد قلم گوسفند. راز خوشمزه شدن قرمه سبزی های من قلم گوسفند هست

اگه گوشت گردن بندازی خیلی عالی میشه

دو سه قاشق لوبیا خیلی زیاد نمیشه ؟ما نفری یه قاشق میزیزیم اندازس

اون برای آشه که حبوبات دیگه هم داره. سایز لوبیا هم مهمه بعضیا ریزن بعضیا اندازه لوبیا چیتی برای همین میگم دو یا سه.

به هرحال من ترجیح میدم غذا کم نیاد مثلا نفری سه تا گوشت به نظرم خیلی زشته فقط تو رستورانای متوسط دیدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

لوبیا من نفری یه قاشق میریزم .گوشن بزرگترا نفری ۴یا۵تیکه بچه ها ۳ تیکه آخرش ام یه چندتا اضافه میندازم کم نشه.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

گلم بنده آشپزم  سه تیکه گوشت خورشتی برای هر نفره  

لوبیا دو قاشق غذا خوری سر پر  خیس نشده  چهار قاشقم اضاف بریز کم نیاد

سبزی هر نفر دو قاشق غذا خوری سرخ شده سر خالی 

شیش تا لیمو عمانی

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

۲کیلو سبزی کافیه چه خبره ۵کیلو

عزیزم شما هرجوری دوست دارید درست کنید. من فکر میکنم دو کیلو سبزی خام که کلا یه ملاقه میشه برای ده تا آدم آبروریزیه ولی هرکی سبکی داره