2777
2789

با صمیمی ترین دوستم توی دبیرستان اشنا شدم دوتامون تجربی بودیم

از حق نگذریم درس دوتامون خوب بود ولی اکثر اوقات من نمره هام بالاتر میشد 

بعد سه چهار باری کنکور دادیم رشته های تاپ قبول نشدیم من رفتم دانشگاه غیر انتفاعی یه چرت و پرتی خوندم

دوستم رفت خارج دندون پزشکی خوند

الان چهار پنج سال گذشته از اون جریان وقتی میاد ایران میبینمش خیلیی خیلیییی خوشحال میشم واقعا 

ولی دلم میخواد منم پولدار میبودم مثل اون میرفتم 

الان  یک سال مونده درسش تمدم شه خداروشکر غصه آینده شغلی نداره 

ولی من بااینکه ارشد گرفتم در به در دنبال کارم

درآمد هم ندارم 😢😢😢

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

حستو درک میکنم🥲

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

دنیا دیده شده 

با آدمهای زیادی اشنا شده حتی تونسته دوست پسر خوب گیر بیاره

ولی من اینجا موندم پیشرفت انچنانی نکردم

درسته چیزای زیادی بلدم ولی جایگاه من کجا اون کجا

همش بخاطر اینکه خانوادا پولداری نداشتم...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوستت دارم میکنم چون همین مسیر رفتم واقعا سختیش خیلی بیشتر الکی از دور فکر می‌کنی راحت ولی ...

قربونت برم بی پولی و بی کسی از همه چی سخت تره

شمام بودی تو همچین موقعیتی؟

تو موقعیت شبیهش بودم. من و دوستم هر دو درسمون خوب بود اما من نمراتم همیشه بهتر میشد . وقتی کنکور دادیم از اون جایی که اون سهمیه داشت همش فکر میکردم قراره قبول بشه و من نه و این همش حالمو بد میکرد ولی خب همزمان عذاب وجدان داشتم و حس میکردم آدم حسودیم. برای همین درکت میکنم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
تو موقعیت شبیهش بودم. من و دوستم هر دو درسمون خوب بود اما من نمراتم همیشه بهتر میشد . وقتی کنکور داد ...

اره این دوست منم سهمیه داشت

کلا خیلی ناعدالتیه 

اره این دوست منم سهمیه داشتکلا خیلی ناعدالتیه

اوو تاره سهمیه هم داشت و رفت خارج؟ واقعا حق داری این حس ها رو داشته باشی