2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای دلسوزی بهش دلگرمی بده . بگو تو انقد مردی ک حاضر نیسی سرتو خم کنی پیش این و اون واس خرج زندگیت . کار ک عار نیس دمش‌گرم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
بجای دلسوزی بهش دلگرمی بده . بگو تو انقد مردی ک حاضر نیسی سرتو خم کنی پیش این و اون واس خرج زندگیت . ...

آره بنده خدا.تازه همین الان از سرکار اومد باز رفت گفت 12میام😭😭😭

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
چرا خجالت بکشه. همسر منم اوایل ازدواج شبا اسنپی کار میکرد. ی مدت با هم گونی میدوختیم . هر مدل کاری ک ...

تهرانین؟ کاردر منزل میگرفتین؟ هیلی دنبال کار در منزلم پیدا نمیکنم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خدا خیرش بده خدا شاهده من سوار اسنپ میشم خیلیا اصلادتو اینه نگاهم نمیکنن یا تو هوای بارونی و طوفانی ادمو سالم به مقصد میرسونن یه بار ۵ صبح  تاریک میخواستم برم جایی یه نفر اومد یه کلمه حرفم نزد تا رسیدیم‌مقصد خدا خیرشون بده بابای منم اژانس کار میکرد الان بعضیا رو میرسونه  چند نفر خاص که به بابام اعتماد دارن میگن زن و بچشونو ببره بگو سرشو بگیره بالا نون حلال خجالت نداره  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا