2777
2789

خانما کسی هست شنا بلد باشه ؟ جلسه ۵ آموزشی شنا قورباغه ام . تا وقتی بازوبند بادی دارم همه چی خوبه و راحت انجام میدم حرکاتو . وقتی بازو بند ندارم میرم زیر آب 🤕😭

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تمها چیزی ک از شنا یادم مونده همین قورباغه اسمیشه بدونم کدوم استان هستی و هزینه کلاست چقدر شد و ...

جدی؟ راحت شما میکنی و میمونی رو اب؟ 

همدان هستم ۱۲ جلسه شد ۲۶۰۰ 😿

دستات جمع باشه مثله پارو بعد وقتی میخوای سر وبیاری بالا نفس بگیری دستتو جون دار بزن

شما شما بلدی؟ راحت ترینر شنا که بتونم باهاش برم ۴ متری چیه؟

شما شما بلدی؟ راحت ترینر شنا که بتونم باهاش برم ۴ متری چیه؟

بله دو سال مربی سال استان تهران شدم 

قورباغه خیلی شنای راحتیه ولی برای مسافت شنا کردن کرال سینه خوبه

بله دو سال مربی سال استان تهران شدم قورباغه خیلی شنای راحتیه ولی برای مسافت شنا کردن کرال سینه خوبه

وای چه عالی موفق باشین . اینکه خسته میشم نمیتونم ادامه بدم طبیعیه؟ کرال سینه بلد نیستم

وای چه عالی موفق باشین . اینکه خسته میشم نمیتونم ادامه بدم طبیعیه؟ کرال سینه بلد نیستم

خواهش میکنم خوب اشتباه مربی ها اکثرا همینه اول باید کرال سبنه را یاد بدن بعد قورباغه 

بله طبیعیه

خواهش میکنم خوب اشتباه مربی ها اکثرا همینه اول باید کرال سبنه را یاد بدن بعد قورباغه بله طبیعیه

اولین جلسه قورباغه یاد داد 😭 منم خسته میشم غرق میشم . ببخشید کرال سینه همونه که صورت رو به بالا هست یا اون که به صورت به سمت آب هست؟