2777
2789
عنوان

فیلر باسن

120 بازدید | 12 پست

بچه ها تجربه مو از تزریق فیلر باسن بهتون بگم خیلی خوشحالم دوستم و دختر خالم فیلر باسن و بیکینی انجام داده بودن خیلی عالی شده بود بعد ۵ماه من انجام دادم دوماه گذشته خیلی راضی هستم نقاهت هم نداشت من ۳۵۰سی سی تزریق کردم شب اول یکم درد. داشتم با استامینوفن دردم کم شد فرداش هم رفتم سرکار تنها کار  زیبایی که خیلی راضی بودم و با قیمت از همه جا مناسب تر انجام دادم همین فیلر بادی بود اصلا عفونت نمیکنه من همکارام هم فرستادم انجام دادن یک هفته باید قرص سفالکسین ۵۰۰بخوری اصلا عفونت نمیشه ماساژ هم سه روز باید انجام بدی من خیلی خوشحالم که انجام دادم کلینیک که من انجام دادم خیلی اف میذارن خانم دکترش خیلی مهربون وباوجدان کار میکنه  خانم هایی که می خوان فیلر باسن تزریق کنند با اطمینان و آرامش انجام بدید جایی که من انجام دادم اسم پیچ اینستاشون   @Narsa_clinic

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم امروز همون کلینیک رفتم خانم دکتر موهای بلند بلوند داشت برام انجام داد  چقدر مهربون بود خدا کنه جذب نشه من بعد محرم عروسیمه می خوام تو لباس خوشگل بیفتم 

شما کی تزریق کردی ؟جذب شده یا نه؟ 

فیلرهای مختلفی داشتن من اودری انتخاب کردم هر ۷۰سی سی ۱۲م خیلی برام جالب بود جلو چشمم یکی یکی باز می کرد بعد تزریق می کرد

رابیانکا ۷۰سی سی ۱۳م بود

گانا هم هر ۵۰سی سی ۱۴م بود 

البته کلینیک که من رفتم قیمت هاش اینجوری بود از همه جا قیمتش مناسب تر بود کارشون هم خدایی خوب بود چون دارم جهیزیه می خرم واقعا قیمت هم برام خیلی مهم بود

اول می خواستم ۲۸۰سی سی بزنم ۳۵۰سی سی تزریق کردم ۵تا ویال ۷۰سی سی خدایش خیلی خوب شد پولی که ازم گرفتن نوش جونشون چقدر به خاطر گودی باسنم  اذیت شدم امروز روز خیلی خوبیه برام