2777
2789
عنوان

از موعدم گذشته علایمی ندارم بیاید

136 بازدید | 12 پست

سه روز از موعدم گذشته 

علایمی ندارم ، درد سینم کم شده ولی خبری از پری خانوم نیست

فقط موقع بیداری حس پریودی دارم که خیلی زود از بین می‌ره 

و نشستنی تخمدانم خفیف تیر می‌کشه به ران پام

همین...

قطره ویتاگنوس میخورم پریودم منظم شده بود نمی‌دونم چرا الان عقب افتاده

سیکلم ۳۰ روزه ست و پلی کیستیک هستم

جلوگیری ندارم 🌝

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بزن

حال ندارم برم بخرم 

دو بسته نوار گرفتم چشم به در دوخته منتظرم پری بیاد😂

بارداری بدون علایم مگه میشه

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

تست میزدی

حالشو ندارم ، بیشتر منتظر پریودم نمی‌دونم چکارکنم

حال ندارم برم بخرم دو بسته نوار گرفتم چشم به در دوخته منتظرم پری بیاد😂بارداری بدون علایم مگه میشه

بله میشه دوماه میگذره بعضی بعدش میگن تبلی تخمدان فلان داشتیم سر این گذاشتیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله میشه دوماه میگذره بعضی بعدش میگن تبلی تخمدان فلان داشتیم سر این گذاشتیم

یعنی ممکنه با بارداری اولم متفاوت باشه ؟ چون برا اولی تنبلی تخمدان نداشتم و سه روز بعد موعدم علایم داشتم قشنگ

یعنی ممکنه با بارداری اولم متفاوت باشه ؟ چون برا اولی تنبلی تخمدان نداشتم و سه روز بعد موعدم علایم د ...

بله ممکنه زن با سن اش بالا می‌ره این بهم ریختگی هورمون ها این مسائل بیشتر میاد سراغش شما بی بی چک بزن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ای خواهر نی نی داری نی نی من برا چه اولم داغون بودم ولی برا این یکی نه کامل فرق میکرد حالتام نوار بهداشتیات رو وردار برو پی آزمایش و بی بی چک 😬

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بله ممکنه زن با سن اش بالا می‌ره این بهم ریختگی هورمون ها این مسائل بیشتر میاد سراغش شما بی بی چک بز ...

عجیبات

ای خواهر نی نی داری نی نی من برا چه اولم داغون بودم ولی برا این یکی نه کامل فرق میکرد حالتام نوار به ...

😂 فقط گاهی خودبخود زور میزنم و حس پریودی میگیرم همزمان که زود گذره 

پهلو راستمم خیلی کم تیر می‌کشه

هنوزم میگم شاید پریود بشم منتظر موندم😂

جالبه برای پسرمم همون ماه ک فهمیدم باردارم منتظر پریود موندم دیگه به اصرار دوستم رفتم بی بی چک زدم😂