2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به اینستا

59 بازدید | 6 پست

مثلا تو فالویینگ هایی یکی اسم یه پیچ رو میزنی ولی اون پیچ بالا نمیاد یعنی انگار طرف فالوش نداره

ولی اسم همون پیچ رو تو قسمت سرچ اینستا بزنیم بالا میاد و زیرش زده اون طرف فالوش کرده

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

اره دقیقا سوال منم هست

چطور میشه یعنی؟

جواب دادن خبرم می کنی؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اره دقیقا سوال منم هستچطور میشه یعنی؟جواب دادن خبرم می کنی؟

حتی با پیج های دیگه هم امتحان کردم دیدم فالو داره ولی تو قسمت فالویینگ هاش سرچ میکنی نیست

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی با پیج های دیگه هم امتحان کردم دیدم فالو داره ولی تو قسمت فالویینگ هاش سرچ میکنی نیست

خود طرف که تو پیج ایشون پیدا نمی کنی خودشو مخفی کرده انگار، اما چطوریشو نمیدونم

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡