doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2621 عنوان یه سوال راجع به اینستا 59 بازدید | 6 پست مثلا تو فالویینگ هایی یکی اسم یه پیچ رو میزنی ولی اون پیچ بالا نمیاد یعنی انگار طرف فالوش ندارهولی اسم همون پیچ رو تو قسمت سرچ اینستا بزنیم بالا میاد و زیرش زده اون طرف فالوش کرده آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻 1404/05/04 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kordia85 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4758 اره دقیقا سوال منم هستچطور میشه یعنی؟جواب دادن خبرم می کنی؟ کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَهر دَهر کوردَهک هَهیَه، ئَهو دَهرا وارِه مَهیَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2621 اره دقیقا سوال منم هستچطور میشه یعنی؟جواب دادن خبرم می کنی؟ حتی با پیج های دیگه هم امتحان کردم دیدم فالو داره ولی تو قسمت فالویینگ هاش سرچ میکنی نیست آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
kordia85 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4758 حتی با پیج های دیگه هم امتحان کردم دیدم فالو داره ولی تو قسمت فالویینگ هاش سرچ میکنی نیست خود طرف که تو پیج ایشون پیدا نمی کنی خودشو مخفی کرده انگار، اما چطوریشو نمیدونم کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَهر دَهر کوردَهک هَهیَه، ئَهو دَهرا وارِه مَهیَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2621 ندیدم تا بحال مشکل حل شد فک کنم اختلال بوده آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻