2777
2789
عنوان

عقب انداختن پریودی

90 بازدید | 7 پست

سلام بچها من ماه دیگه عروسیمه 

رفتم دکتر گفتم قرص مارولین اینا بهم نمیوفته و تهوع استفراغ میگیرم و یک آدم بد پریودم واقعا

یک دارو بده پریودم قطع شه و این حالت تهوع هم نداشته باشه

بهم قرص مژسترول داد گفت بخور حالت تهوع نمیده

تا حالا کسی استفاده کرده تهوع نمیده؟؟؟؟؟

میترسم بخورم تهوع بده کاریم نتونم بکنم

بعد بهم گفت روز ۱۵ دوره بخوره یعنی ۱۴ روز بعد روز پریود

من پنجم پریود میشم باید ۱۹ ام شروع کنم به خوردن یا ۲۰ ام؟؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

20 باید شروع کنی

من ال دی میخورم.. و همونم میگن حالت تهوع میاره، ولی شب قبل از خواب میخورم که تهوع نگیرم. 

راستی هرروز سر یه ساعت مشخص بخور

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
20 باید شروع کنیمن ال دی میخورم.. و همونم میگن حالت تهوع میاره، ولی شب قبل از خواب میخورم که تهوع نگ ...

آها یعنی خوده پنجم رو حساب نکنم؟

خواهر جان می‌خوردم بالا میاوردم مستقیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها یعنی خوده پنجم رو حساب نکنم؟خواهر جان می‌خوردم بالا میاوردم مستقیم

نه حساب نکن... البته چون فقط میخای یه دوره بخوری یه روز چیزی نیستا... ولی میتونی از دکترت دقیقتر بپرسی

اها.. بهت نمیساخته

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نه حساب نکن... البته چون فقط میخای یه دوره بخوری یه روز چیزی نیستا... ولی میتونی از دکترت دقیقتر بپر ...

دکترم در دسترس نیست لعنتی نصف ماهو نیست

اشکال نداره یک روز زودتر بخورم ؟

عزیزم من دارو رو میخورم ولی علائم قبل پریودی دارم مثل دارد و درد سینه شمام همینطور بودی؟

نه من درد ندارم

ولی بازم از دکترت بپرس.. بدن با بدن فرق داره