2777
2789
عنوان

بیایید رابطه دوستم

223 بازدید | 16 پست

دوستم یکسالی میشه از یه پسر عمده فروشی سرکوچه شون خوشش میومد عاشقش شده بود چپ راست تو فکرش بود ازش بت ساخته بود چون مطلقه بود بچه داشت نمیتونست بگه 

بلاخره باهاش دوست شد یه ماهی باهم چت میکردن 

پسره همش از رابطه حرف میزد  ولی دوستم بدش میومد‌

بهشم گفته من اهلش نیستم 

بعد یه ماه قرار گذاشتن رفتن بیرون 

پسره با دنپایی همون لباسایی که دم مغازه میپوشید اومده بود  طرز برخوردشم زمین تا آسمون با اونیکه تو ذهنش ساخته بود فرق کرد 

الان دودل شده پسری که یکسال بود عاشقش بود شب روز بفکرش بود الان زمین تا آسمون با رویاهاش توفیر داشت 

الان نه میتونه دست بکشه از پسره  نه بمونه بلاتکلیفه 

تاحالاهم با هیچ پسری نبوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تنهایی ام آزارش میداد

اون بچه وفتی بزرگ بشه و از ناپدری ناراحت باشه همچین دلیلی رو می پذیره؟

خودش حاضره بخاطر تنهایی بره با مردی که تو قرار اول رابطه می خواسته

دوستتون عاشق اون مرد خیالی شده ن اون مرد واقعی 

فکر میکنم قصد اون پسر جدی نباشه و قصد سو استفاده داشته باشه ازش

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
اسی چه جوری دوستت تونست کراش به دوست تبدیل کنه؟یعنی مستقیم بهش گفت؟اخه تو این شرایطم نمیدونم چه کنم

منم نمیدونم چون عمده فروشی داشت هی میرفت خرید میکرد 

ولی زمین تا آسمون فرق داشت با ذهنش . پسره قد بلند خوشگل ولی طرز برخوردش یه جوره دیگه بود 

دوستت باید عاقلانه تصمیم بگیره... الان تو سن و شرایطی نیس که بخاد اشتباه کنه

میگی تو این 1 ماه پسره همش ازش درخواست رابطه میکرده. مشخصه فقط دنبال رابطه هس.. باهاش به هم بزنه بهتره، چون میگی دوستت فقط میخاد از تنهایی دربیاد، به دردهم نمیخورن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
دوستمم قصدش ازدواج نیست فقط دوست داره از تنهایی در بیاد

چی بگم والا 

بی شک پسره رابطه میخواد و امروزه هم اعتماد کردن سخته هزاران مریضی اومده

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻