2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسواک میزنم 

ضدافتاب میزنم 

کرم ضد چروک دور چشم و لب استفاده میکنم

مرطوب کننده و ابرسان صورت 

فوم شست و شو تونر میزنم 

کرم دست 

شش ماه یکبار اصلاح  پوستم شل نشه😂😂🤦🏻‍♀️

ماهی یه بار اسکراب میزارم تو خونه 

به تغذیمم میرسم مثلا تلاش میکنم روزی ۸ لیوان اب رو حتما بخورم

قبل از بارداری:

به پوستم خیلی میرسیدم. هر چند ماه دکتر پوست میرفتم بدون روشهای تهاجمی با داشتن روتین و فیشال سعی میکردم بهترین حالت پوستمو داشته باشم

ناخنها و موهام همیشه مرتب و تمیز بود

منظم که تنبلیم اجازه نمیداد اما یکی درمیون باشگاه میرفتم و منظم پیاده‌روی میکردم اول برای سلامتیم بعد برای اینکه فرم انداممو خیلی دوست داشتم مراقبش بودم

بعد از بارداری: از روی تخت در نینی سایت و دیگر فضاهای مجازی میگردم😂

عالیه🥰هر چند وقت لباس میخری؟

فصلی تهیه میکنم

ولی چون خودمم خیاطم بیشتر لباسامو خودم میدوزم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

منم کاشت انگار دلمو زدهنمبدونم چرا

توام این طور شدی؟ 

منی ک چندین ساله کاشت دارم نمیدونم چرا زده شدم 

شایدم چون همه چی میره امسال سمت نچرالی اینطور شدیم نمیدونم خیلی ناگهانی به سرم زد برداشتم 

خیلی وقته آرایشگاه نرفتم تو خونه با موچین ابروهامو مرتب میکنم با موکن فنری هم سیبیلامو میزنم😂 روتین ...

موکن فلژی درد نداره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.