2777
2789
موکن فلژی درد نداره؟

نه خیلی بهتر از بنده 

من میرفتم آرایشگاه بند مینداختم از درد اشکم در میومد 

ولی موکن فنری هر روز دستمه 😁

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

نه خیلی بهتر از بنده من میرفتم آرایشگاه بند مینداختم از درد اشکم در میومد ولی موکن فنری هر روز دستمه ...

ی عکس نداری ازش

مارکش بگو برم بخرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر پنج ماه بوتاکس هر ماه لیفت ابرو و مژه روزای زوج باشگاه اصلاح رو خودم تو خونه انجام میدم هفته ای ی ...

میگم شما با بوتاکس چشمات نامتقارن یا ریزتر نمیشن ؟؟اگه ممکنه برند بوتاکس رو میگین؟

لیزرو

ژل 

اصلاح ایناام خودم ارایشگرم خودم میکنم

ترمیم ناخن ولی فعلا فقط پا

دستمو در اوردم مجبورا فعلا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

لیفت مژه هر دو ماه

کاشت ناخن هر ماه دست و پا

موهامو پروتئین تراپی کردم

هر روز آرایش نچرال میکنم (کانسیلر و رژ گونه و رژ لب) واسه سرکار

لیزرم تموم شده شارژ سالانه دارم

باشگاه میرم ماهی ۱۲ تا ۱۶ روز

زیر بغلم رو هم سالانه بوتاکس میکنم

باشگاه 

غذای سالم

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

ورزش میکنم که چند وقته مریض شدم و زانو درد کمتر میرم 

زیاد اصلاح نمیرم موهام کم پشته رنگ و کراتین نمیکنم میترسم کامل تاس شدم😄

صورت با شوینده می‌شورم کرم و سرم آبرسان میزنم ضد آفتاب 

دوش مرتب میگیرم و لباس تمیز و خوش بو می‌پوشم🙂

یه هم باشگاهی دارم ماشاءالله بهش، از فیشیال صورت و ژل و بوتاکس و لمینت و رنگ مو کاشت ناخن همه چی خوش تیپ و عالی ورزشم ک میاد👌

با اینکه یه بچه کوچیک داره 

خوبه آدم حس امید و زندگی زیاد داشته باشه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)