2777
2789
ظاهراً حقو ب تو نمیدی ولی تو دلش چرا میده مقاومت میکنه درمقابل فهمیدن و درک کردن تو

دخترش یه حرفیو از طرف مادرش بهم گفته که دو هفته ست دارم میسوزم از فکرم بیرون نمیره داغونم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چند نفر دیگ همینجوری در ارتباطه حس قوی ای بهت نداره در حد این ک بگه خب یکی هست وقتمو باهاش پر کنم

از یکی دیگه ببشتر خوشش میاد ؟

من کی میتونم اینگورش کنم وفراموشش کنم؟🥲🫠

میشه منم بگی کی پیام میده حسش چیه ممنونم

پیام میده اخرش.

اول حس کنجکاوی و بعد بستگی ب تو داره اگ کشش داشتی بازم بهش علاقه مند میشه 

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

از یکی دیگه ببشتر خوشش میاد ؟من کی میتونم اینگورش کنم وفراموشش کنم؟🥲🫠

نه از کسی خوشش نمیاد کلا ادم بلاتکلیفیه نمیدونه چی میخواد 

تو ام بلاتکلیفی و نمیدونی چی میخوای حقیقتا!

دخترش یه حرفیو از طرف مادرش بهم گفته که دو هفته ست دارم میسوزم از فکرم بیرون نمیره داغونم کرده

اون حرفو با بال و پر تعریف کرده و الان خودشم پشیمونه و همون اندازه ک تو تو عذابی اونم تو عذابه اما اصلااااا به رو نمیاره

نه از کسی خوشش نمیاد کلا ادم بلاتکلیفیه نمیدونه چی میخواد تو ام بلاتکلیفی و نمیدونی چی میخوای حقیقتا ...

هوف خیلی اذیتم 

وابستشم ولی واقعاراست میگی منم نمیدونم 

هوف چی میشه🥲

کی پیام میده بنظرت ؟فردا؟

اون حرفو با بال و پر تعریف کرده و الان خودشم پشیمونه و همون اندازه ک تو تو عذابی اونم تو عذابه اما ا ...

نه گفت و قطع کرد دو هفته ست خبری ازش نیست منم دیگه کاریش ندارم سپردمش به خدا و وجدان خودش

اره😭😭😭😭😭

یه مدت دور شو ازش تصمیمتو بگیر

وضعیت تو  با اون الان اینه:بلاتکلیف+بلاتکلیف=فاجعه