تا چند روز بدن درد داشتید می خوام برم برای شکم پهلو و بالای کمر، قیمت شکم پهلو گفته سه جلسه ماهی یک بار هر جلسه سه تومن البته جای خوبی هس پزشک متخصص طب سنتی ک مدرک طب سوزنی ش رو از چین گرفته ، برای نتیجه گفت باشگاه و رژیم هم باید داشته باشی ی کپسول گیاهی برای لاغری باید بخورم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با طب سوزنی ب نخ مخصوص وارد ناحیه ک می خوای می کنن ک نخ چربی سوزی میده داخل بدن میگن جای خوب بری نتیجه میده من از اینجا مطمئنم فقط نمی دونم نقاهت بعدش چطوره چند روز اذیت میشیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹