2777
2789
عنوان

رفتنی میره😂

303 بازدید | 35 پست

خب موقع رفتن منم فرا رسید 😢

حیف نه کنکوریم نه چیزی که بگم برا کنکورم دعا کنید 🫠

اما برا حال خوبم دعا کنید اگه دوس داشتید 🥰

اگه خوبی و بدی دیدید حلال کنید🥲

هیچوقت نخواستم دل کسی رو بشکونم و اگه شکوندم از ته دلم عذر میخوام و میخپام بدونید ناخواسته بوده🤗

ممنون بابت ۸ سال نی نی سایتیا ، بابت محبت و همه مهربونی هاتون که در اختیارم گذاشتید ممنونم✨🥲

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میرین؟؟

دیگه مثه سابق اون انرژی رو ندارم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مثلا چرا میری؟😐👌🏻

واقعا دیگه اون انرژی سابق و ندارم 

و احساسم می کنم شناسایی شدم

شما قدیمیا نرید بچه ها🥲

نمیدونم چرا ولی واقعا اون انرژی سابق و از دست دادم من

چیلا موخوای بیلی حیف نیسبودی پیشمون

😂🥲🥰

چرا میری؟

اون انرژی قبل و ندارم و اینکه فک می کنم شناسایی شدم

نمیدونم چرا ولی واقعا اون انرژی سابق و از دست دادم من

نی نی سایت همینطوریش هم پر از بچه مدرسه ای شده و بیشتر کاربر های خوب و قدیمی رفتن

ما ها بمونیم حداقل

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

نی نی سایت همینطوریش هم پر از بچه مدرسه ای شده و بیشتر کاربر های خوب و قدیمی رفتنما ها بمونیم حداقل

شاید یه مدت بعد برگردم نمیدونم ، زیاد سر نمیزنم قدیما خیلی سر میزدم خیلی که میگم ینی جوری که ۲۴ ساعته اینجا بودم الان ۱۰ روز بود نیومده بودم یه تاپیک زدم رفتم ۵ روز بعد اومدم ، دوباره رفتم ۴ روز بعد اومدم . کلا دیگه فعال نیستم

خب اینطوری که گفتی حس دلتنگی از الان به من دست داد 🥲جیفه بمون دلمون برات تنگ میشه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

شاید یه مدت بعد برگردم نمیدونم ، زیاد سر نمیزنم قدیما خیلی سر میزدم خیلی که میگم ینی جوری که ۲۴ ساعت ...

پس قطعا برمیگردی عزیزم🥰😂

موفق و مانا باشی هرجا که هستی🤍

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁