2777
2789

اه.    ۸ ساله ازدواج کردم  ببینیم فک میکنی پیرزن ۷۰ ساله م  لک بارداری ۸ سال پیش هنوز تو صورتمه پوست تیره وخشک داغون اصن ،،دوتاخط لبخند دراز...لباسای خونگی نامرتب و شلخته خودم شاغل نیستم همسرمم کارش آزاد اماطوری نیست نتونم اصلا به خودم برسم ولی چه فایده همیشه ژولیده و نامرتب باینکه چهرم قشنگه اما😔دیدی بعضیا چهرشون معمووولیه اما اعتماد بنفس دارن من همینم نیستم لااقل اعتماد بنفس صفرررر روابط اجتماعی ضعیف ..میگم برم کاشت مژه یاد بگیرم خوبه آیا  که هم تو خونه نمونم یه چی یادبگیرم هم منبع درآمدی باشه ..تورو خدا راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت یکم برس موهاتو شونه کن رژ لب بزن ریمل بزن ادکلن بزن خودت حال میکنی اصن و اعتماد به نفس میگیر ...

اخه همینطوری دوست ندارم آرایش کنم میگم چه کاریه ریمل بریزه هرروز چشام داغون ترشه یارژ مثلاً اونم تو خونه ..حموم واینا زیاد میرم اما مثلاً لباسا اصن قشنگ نیست بروز نیست. بنظرت خوب کاشت مژه درآمد داره؟

اخه همینطوری دوست ندارم آرایش کنم میگم چه کاریه ریمل بریزه هرروز چشام داغون ترشه یارژ مثلاً اونم تو ...

ببین باید به خودت برسی همیشه رژ لب بزن ریمل ضد آب بخر نریزه زیر چشات 

آره درآمدش زیاده 

من میرفتم کسی که مژه می‌کاشت برام هم آیفون داشت هم ایرپاد و اپل واچ کلا معلوم بود درآمدش بالاس

تاپیک مدیریت Royayezendegi رو حتما بخون

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اعتماد به نفس برای اینکه درست بشه باید سر و وضعتو درست کنی اول برو یه دکتررپوست یا یه کرم ابرسان سبک بخر

بعد برو حموم موهاتو سشوار بکش یه سر برو ارایشگاه ناخوناتو مانیکور کن یه رنگ موی بلوند

لباس خونه که اکثرا لباس خوب نمیپوشیم ولی چند دست تاپ شلوارک بخر برای خونه

یه باشگاهم ثبت نام کن

واسه کارتم ادمینی تو خونه بهترین کاره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عزیزم اول یه سر برو بازار چند دست لباس قشنگ بخر

اگر حمام سروقت نمیری خودتو عادت بده از صبح ک پا میشی اول از همه بری حمام، برای خودت ماسک مو بخر، سرم مو بخر استفاده کن

عطر بخر بزن بعد حمام و از مام استفاده کن

روزی ۳_۴ بار موهاتو شونه کن 

به ناخونات برس، لاک بزن یا مرتبشون کن چمیدونم سوهان بکش اینا

بیرون ک رفتی برای لباس، لوازم ارایشی هم تهیه کن؛ مثل کرم ضد افتاب، کرم آبرسان، رژ لب، رژگونه، ریمل، کرم دست و پا اینا

کتاب بخون، خودم ۴ اثر فلورانسو معرفی میکنم کتاب جالبیه

کمدای اتاقتونم از اول بریز بیرون و چیزایی ک پاره پوره اند یا شورتایی ک لک دارن یا حتی یکم پاره شدنم بریز بیرون اصلنم دلت نسوزه، جدید بخر

سر راهتم اگر باشگاه نمیری برو یه باشگاه خوب ثبت نام کن

یه روتین واسه خودت درست کن و سعی کن تا ۱۰ روز پشت سر هم انجامش بدی و بدنت شروع میکنه عادت کردن بهش 

تا اینجارو به ذهنم رسید😁

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

اعتماد به نفس برای اینکه درست بشه باید سر و وضعتو درست کنی اول برو یه دکتررپوست یا یه کرم ابرسان سبک ...

مرسی عزیزم  باور کن دوسه تومن پول شوینده پوستی میدم فقط یه هفته میزنم بعدم تنبلیم میشه اما منظورم حموم اینا نیست اینا حساسم اتفاقا ،فقط رسیدگی زیاد مث کاشت رنگ اینا نمیکنم