2777
2789
عنوان

خانم های متأهل و شاغل بیاید

128 بازدید | 16 پست

خونه پدر شوهرم یه شهر دیگه س خیر سرم رفتم اونجا با مادر شوهر و جاری بازار،حالا تو نبودم پدر شوهرم گفته زنت حقوقش چیکار میکنه پس انداز میکنه یا خرج میکنه اونم گفته تو خونه خرج میکنه از این حرصم گرفته به اونا چه ربطی داره چیکار میکنم اختیار درآمد خودم هم نداشته باشم

چه فضول 

همسرتم نباید جواب میداد به نظرم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبلا شاغل بودم خانواده شوهرم همین فضولیارو میکردن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

چرا سر هر موضوعی گارد میگیرید بنده خدا ی سوال پرسیده از همینا ی دعوای بزرگ درست میکنید

بنده خدا اگه هر کسی میدونست تو جایگاهی نیست نظر بده و دخالت کنه خیلی خوب بود 

به خدا مغزم داره سوت میکشه

اونا فضولن میخواستن فضولیت رو بکنن اما خوبه شوهرت گفته ک خرج خونه میکنه از این ب بعد یواشکی یکمش رو پس انداز کن دیگه زیادم خرج خونه نکن اما کم کم ک شوهرت شک نکنه و باهات بخواد مخالفت کنه ب این حرف اونام واکنشی نشون نده 

بهش گفتم دفعه دیگه پرسید بگو خرج خودش میکنه

سلام.عزیزم شما همچنان ریزش مو رو دادی؟؟ کمتر نشده ریزش؟؟ چه مواردی تو ازمایش بالا بود؟؟ من اندرستندیون و تستوسترون بالا‌..موهام بشدت نازک شدن و دد حال ریزش😢