2777
2789
عنوان

درد و دل با مادرشوهرم

188 بازدید | 28 پست

دو روز از عقدم گذشته برادرم نه روز خواستگاری ن روز عقد حاضر نشد بین اونا ...

از بس که سردو سنگ دله ..مجرده 

امروز شام دعوتشون کردیم خانواده همسرم رو بیرون ...

اگه نیاد چی بگم بهش دیگه نمی‌تونیم دروغ سر هم کنیم بگیم سرش شلوغ بود می‌خوام بگم مامان جون ما خودمون باهاش چالش داریم و نمی‌دونیم علت این رفتارهاش چیه خسته شدم نمی‌کشم بی دلیل دفاع بکنم ازش بهترین جواب چیه ؟😔

اره بگو اوکیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بگو تولد دوستش بود رفت پیشش 

هیچوقت نگو بینتون اختلافه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل خانواده پدریتو به خانواده شوهر نگو فرشته هم باشن یه جا میکوبن تو سرت

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اونم میگه قربونت برم عب نداره 

لزومی بتوضیح نیست اصلا ک بخوای توضیح بدید 

کار داشته نیومده ب کسی هم ربطی نداره

برادرتو ب مادرجون نفروش حتی ب شوهرتم از خانواده و کاراشون نگو 

کم گوی و گزیده گوی

واقعا جوی گفتی بگی مامان جون ما باهاش چالش داریم.چند سالته انقد نابالغی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به هیچ وجه بدی خانواده ات رو نه به شوهرت،نه خانواده شوهرت هیچکدوم نگو

حتی اکه با چشماشونم دارن میبینن،

به اونا چه ربطی داره برادره توعه

اگه بگی راه نظر دادن،بعد ها ،تیکه انداختن و سرکوب زدن رو براشون باز میکنی

بگو تولد دوستش بود رفت پیشش هیچوقت نگو بینتون اختلافه

مردم فهم شعور دارن عزیزم همسرم بهم گفت منطقی نیست رفتار هاش دعوا کردین؟؟ 

حتما مادر پدر همسرم هم پیش خودشون میگن ببین چه برادری داره عروس.....