2777
2789

یه ساله دارم اقدام میکنم همه آزمایشا و سونو های خودم و همسرمم نرماله عکس رنگی ام رفتم هیچی نبود پیش اکرم نجمی رفتم میگه ناشناخته اس تو روخدا هر کی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه لطفاااا☹☹☹

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ن
0
0%
ج
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز میشه و اینکه خیلی زوده تازه یکساله اقدام کردی چرا عجله توکل کن به خودت استرس نده خودش عامل مهمی هست بی خیال باش باشگاه یا پیاده روی برو یه مدت اصلا بهش فکر نکن و اینکه دکتر محمدیان هم خوبه برای نازایی موسوی می‌ره ای وی اف اینا ولی اگه مشکل ندارید یه مدت صبر کن روحیه خودت رو حفظ کن عزیزم بی خودی قرص هورمونی اینا نخوری که هم دولت رفته هم جونت بعدا خیلی عوارض داره به خدا انشاالله به خواسته دلت برسی

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
سلام عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز میشه و اینکه خیلی زوده تازه یکساله اقدام کردی چرا عجله توکل کن ...

ممنون عزیزدلم بابت دعای خیرت ... دکتر محمدیان خیلی دیر وقت میده الان بگیری آبان وقت میده نجمی ام تازه داره دارو و شروع میکنه بهم لتروزول داده گفته پریود شدی بخور 

ممنون عزیزدلم بابت دعای خیرت ... دکتر محمدیان خیلی دیر وقت میده الان بگیری آبان وقت میده نجمی ام تاز ...

فدات بشم عزیزم ❤️ ای بابا چقدر دیر ،اون بیشتر مخصوص نازایی هستش نجمی هم خوبه انشاالله نتیجه میگیری و سال دیگه این موقع ها نی نی خوشگلت تو بغلته😍

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️