2777
2789
عنوان

دو ساله ازدواج کردم دلم میخواد جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی لطفا با دقت بخون  و نظرت و بهم بگو مطمعنم ک نظرت عوض میشه و خداروشکر میکنی بابت زندگیت🙏

من نمیخام قضاوتت کنم  چون تو زندگی شما نیستم اما به نظرم زیادی حساسی .من ۳ساله ک طلاق گرفتم شوهرم ب شدددددت دروغگو دهن بین بود مادر و خواهر برشدددددت بدی داشت ولی پدرش خوب بود.فکر کن شوهرم بی‌خبری مادرش واسم لباس میخرید چون اگه میفهمید شوهرمو دعوا میکرد‌.باور میکنی یواشکی واسم بستنی میخرید؟شوهرم اعتیاد داشت بیکار بود و سرباز. دوقطبی بود و مشکل اعصاب و روان داشت.رفتیم پیش مشاور بهش قرص داد اما داروهاشو نمی‌خورد.فقط و فقط نیاز جنسی واسش مهم بود.فیلم های پور.ن نگاه می‌کرد و منو با اون زن های خراب مقایسه می‌کرد.حتی بدن و رنگ پوست منو با دخترای فامیل مقایسه می‌کرد.همش میگفت باید ۲۴ ساعته ارایش غلیظ داشته باشی حتی موقع خواب موهامو رنگ میکردم می‌زد تو ذوقم و میگفت باید موهات بلوند باشه باید پابند پاهات باشه.پابند لباسامو نخکش می‌کرد اما اجازه نداشتم از پام در بیارم.من نسبتا حجابی بودم اما به اجبار شوهرم بی‌حجاب شدم.طوری ک همه تعجب کرده بودن.همش میگفت سینه های مامانت بزرگه چرا واسه تو کوچیکه؟ خودش گفت رو مادرم چشم داره و تحریک میشه. همش ب من میگفت زشت و سیاهی در حالی ک واقعا قیافه خوبی دارم.انگار مقصر منم ک بیکینی تیره دارم و اون دنبال سفید صورتی بود.حتی اگه ناخن های من میشکست دعوام میکرد ک چرا شکسته؟باید حتمااا بلند و لاک زده باشه حتی ناخن های پاهام.عزیزم نمیدونی چقدر مقایسه شدن درد داره نمیدونی حتی با بازیگرا ها مقایسه شدن چه دردی داره.شوهر سابقم دروغگو بود.هرزه بود،بد دهن بود،دهن بین بود،اعتیاد داشت،مشکل اعصاب داشت تا بحثمون میشد خود زنی می‌کرد (با مشت می‌زد تو شیشه و آیینه و رگای دستش قطع میشد)دعوایی بود.همش دعوا راه مینداخت.من وقتی باهاش ازدواج کردم ۱۵ سالم بود و فکر میکردم ولنتاین فقط مخصوص دختراست.واسش ولنتاین نگرفته بودم اگه بدونی چه قشقرقی راه انداخته بود.واسش روز مرد پیراهن گرفتم همش میگفت این چیه ک خریدی باورت میشه تا روی دکمه های پیراهن عیب گذاشت؟بعد مادرش هم یه پیراهن آبی راه راه خیلییی زشت خریده بود همش از مادرش تشکر می‌کرد.انقدر زشت بود ک هیچ وقت تنش نمی‌کرد.خیلی پولدار بودن اما خرج من نمیکردن.فکر کن من تو عقد بودم اینطوری بودن اگه عروسی میکردم چی میشدن.منو ۳ روز ۳ روز خونشون زندانی می‌کرد.همش درمورد گذشته من کنکاش میکردم بهم تهمت خیانت می‌زد.بسیار آدم شکاکی بود یه بار رفته بودم پیش دوستام آبرومو برد بس ک زنگ زد و بد و بیراه گفت و همه دوستام فهمیدن.تودعقد بودم با خانوادم رفتم مشهد کوفتم کرد ک چرا رفتی؟اما من بخاطر اینها جدا نشدم.فقط و فقط بخاطر دزدیش جدا شدم.از روز اول ک زنش شدم تا دوسال بهش فرصت می‌دادیم اما تمام طلاهای منو مامانم و خاله خودش و مادر بزرگم حتی زندایی خودش و میدزدید.راستش من با آدم دزد نمیتونستم زندگی کنم پول حلال واسه من خیلی مهم بود.انقدر هر شب دعوا داشتیم ک از استرس نزدیک ۹۰ کیلو شده بودم.هر روز گوشت میخوردن اما من هر موقع میرفتم اونجا بادمجون و املت داشتن.یادمه یه بار نون خیارشور خوردم. زیر چشمام گود شده بود و سیاه شده بود.بهش گفتم از حیاط خونتون یه خوشه انگور بیار اما نیاورد واسم گفت هر اومدی خونمون بیا بخور.چون چشمشون بار نمی‌داد ک خانوادم انگورشون و بخورن 

همه اینارو گفتم ک قدر زندگیت و بدونی برو خداو شکر کن ک با خستگی از سر کار میاد خونه و کاریه.این روزا مرد خوب کم پیدا میسه.زندگی مشترک دوست پسر دوست دختری نیس ک.

فیلم های ناجور نگاه کردن خیلی بده حتما باهاش برخورد جدی کن چون اعتیاد اوره.اما زیادی حساس نشو ازت زده میشه.

بخدا هما اینهایی ک تعریف کردم اتفاقات خوب من بودن.ما یه مسافرت نمیذاشتن بریم.همش زخم زبون و طعنه بهم میزدن 

با همون استاد دانشگاهت ازدواج کردی؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

سلام عزیزم خوبی لطفا با دقت بخون و نظرت و بهم بگو مطمعنم ک نظرت عوض میشه و خداروشکر میکنی بابت زندگ ...

من واقعا ناراحت شدم بابت زندگی سختی که داشتی و خیلی خوشحالم واست که از همچین آدم سمی جدا شدی و ازت تشکر میکنم که باعث شدی بیشتر قدر همسرم رو بدونم 

یه تاپیک دیگم که کامنت گذاشتی که هنوز باهاشی؟

اون آقا استاد موسیقیم بود و ازش دو سه ماه بعد جدا شدم چون پدرم رفتن تحقیق و فهمیدم به آدم معتاد بوده که چند ماه می‌شده از کمپ آزاد شده و به شدت آدم بی ناموسیه طوری که از هر کسی می‌پرسید فلانی چطوریه میگف هرگز نزدیکشون نشین منم با تموم علاقه ای که بهش داشتم ازش جدا شدم و بعد چند ماه متوجه شدم برادر رفیق صمیمیم یک سال از من خوشش میومده و چون من رو استادم کراش داشتم و تو رابطه بودم جلو نیومد ، و باهاش آشنا شدم و الان شوهرمه 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
من واقعا ناراحت شدم بابت زندگی سختی که داشتی و خیلی خوشحالم واست که از همچین آدم سمی جدا شدی و ازت ت ...

خوشحالم ک تونستم کاری کنم ک از زندگیت راضی باشی،

باور کن این دوره شوهر خوب کم پیدا میشه 

نایاب کلا 

این چیزهایی ک تعریف کردم واقعا دربرابر سختی هام هیچی نبود 

باور میکنی دوران عقد یه کیک و آبمیوه واسم نمیگرفت؟ نه رستوران می‌برد نه کافه؟وقتی میومدم خونه از گشنگی میدویبدم سمت قابلمه غذا طوری شده بودم ک زیر چشمام گود افتاده بود.زندانیم می‌کرد و..

مادرم گفت ک نفرینش نمیکنم چون باعث شد ک قدر شوهرمو بدونم(منظورش پدرم بود)

منو پسر عمم هم دیگه رو میخوایم ولی عمم سنگ میندازه جلو پامون.۱ سال و نیم قطع ارتباط کردیم و منم سعی کردم فراموشش کنم اما دوباره سروکله پسر عمم پیداش شده و منم هوایی شدم.ب قدری دلشوره دارم ک حالت تهوع میگیرم 

میشه واسم دعا کنی لطفا؟

امیدوارم همیشه تنتون سالم باشه و شوهرت هم کاری باشع و بره 

بروخداروشکر کن ک شوهرت هرزه نیست و اهل کاره 

وگرنه فقط آدم های معتاد اخل کار نیستن 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔