2777
2789
عنوان

دو ساله ازدواج کردم دلم میخواد جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 50 پست
الان دقیقا مشکل این زندگی چس بود که میخوا جدا شی.چرا همه انقدر راحا از طلاق میگین؟ بعد طللق چه خبره ...

حرف طلاق رو می‌دونم الان چون فشار رومه و حالم بده از رو احساس میزنم اما من دوسش دارم می‌دونم اونم دوسم داره

ولی دیگه از تلاش کردن خسته شدم 

اون فقط کار می‌کنه همه چیش شده پول در آوردن و کار

منم زنم ، منم احساس می‌خوام ، ولی اون انگار نه انگار 😭😭

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالگرد ازدواج نه. میگه چرا سالگرد دوستی رو تبریگ نگفته. بخدا گاهی مردا گناه دارن. وسط مشغله ها باید ...

سالگرد رو یادشه آخه چند روز پیش گفت پنجم مرداد نزدیکه ها

ولی دریغ از هیچی

نه بیرونی نه تفریحی نه کادویی 

اصن من هیچکدومشو نمی‌خوام بیاد بگه عزیزم من کار دارم ولی بعداً جبران میکنم همین کافیه 😭ولی اینم هیچی

خسته شدم از این زندگی من یه مرد عاشق می‌خوام یه مرد با احساس می‌خوام این حتی یه تبریک واسه سالگردمون ...

گلم آقامون اکثرا همینطور هستن

این موارد احساسی رو دقت ندارند . 

فکر نکن شوهر شما اینجوریه. 

شما اطلاعاتتون از مردها کمه 

در عالم خواب خیال مجردی هستی .

سخنرانی های دکتر حبشی 

دکتر   شاهین فرهنگ رو از تفاوت‌های زن مرد  گوش کنید

آدم یک  ماشین   لباسشویی می‌خره دفترچه راهنما داره

همسرداری هم راهنما میخواد 

برو یاد بگیر تا  اشتباه نکنی

حرف طلاق رو می‌دونم الان چون فشار رومه و حالم بده از رو احساس میزنم اما من دوسش دارم می‌دونم اونم دو ...

خب این روزا مردا همه درگیرن. چون خرج و دخلا بهم نمیخونه.

ازش بخواه خواسته هاتو. اماسرد نشو‌ هر زندگی رو بری واردش بشی همینه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
ای بابا ،خوبه باگوشیش پاک نمی کنه تاتونبینی؟!

قبلا چند بار پاک میکرد 

وقتی صبح بیدار شد خودش تعجب کرد از اون فیلم گفت بخدا مال چند شب پیشه الان دوباره اومده من فقط برای یادگیری و تنوع میبینم که بیام اجرا کنم 

گفتم پس چرا قبلا پنهونش میکردی حتما بنظرت من ناراحت میشدم که پنهون میکردی قبلا گفت همچین چیزی رو که نمیشه نگه داشت تو گوشی یهو دیدی خواهرم بره ببینه زشت نیس

می‌دونم درست میشه ولی بخدا قسم خسته شدم😭😭از درست کردن همه چی ، از تلاش کردن برای رابطمون اونم به ت ...

تو دختر قوی ای هستی 

دو سال چیزی نیست که بگی خسته ام عزیزم 

درسته اذیتی اما صبر توی زندگی متاهلی خیلی مهمه 

متاهلی خیلی آدمو عاقل و با تجربه میکنه باید خیلی قوی باشی عزیزم 

فردا میخوای مادر بشی باید قوی باشی تا بچه های قوی بار بیاری

بعد از طلاق صد برابر الان سختی میکشی عزیزم و روحت پژمرده میشه و مورد های خوبی بعد از طلاق نیست متاسفانه 

تموم تلاشتو واسع زندگیت بکن اگرم نشد حداقل تلاشتو کردی

خدا هم هیچ تلاشی رو بدون نتیجه رها نمیکنه 

خدا همیشه باهات هست پس آروم باش گلم 

قبلا چند بار پاک میکرد وقتی صبح بیدار شد خودش تعجب کرد از اون فیلم گفت بخدا مال چند شب پیشه الان دوب ...

وآسه این چیزا خودتو ناراحت نکن 

شوهر منم قبلا میدید حالا ترک کرده خخخخ 

شوهرت چند سالشه خودت چی؟ 

آخه با اون خستگیش تو خونشون فیلم پو.رن میبینه با وجود اینکه من تو خونه منتظرشم ولی تا میاد پیش من هل ...

چی بگم 

باهاش سر فرصت با عشوه گری مطرح کن دلت براش تنگ میشه و بیشتر دوست داری باهاش زمان بگذرونی 

خیلی سنت کمه تصمیم عجولانه برای جدا شدن نگیر

منم راهنمایی کنین برای من مذهبیه خسیس نیست فقط یه دونه اخلاقش تنده اونم بعضی وقتا چندروز پیش بی موردعصبی شدصورتم محکم فشاردادمنم گریه کردم بعدصبحش خودش اومدسمتم باهم حرف زدولی خودش میدونه ناراحتم اصلا یه بار  نگفت ببخشید یه نظرت چکارکنم ؟دوباره عاشقانه حرف بزنم باهاش ؟آخه این کاروچندبارتکرارکرده