2777
2789
عنوان

من اینقدر آدم باذوقی هستم

94 بازدید | 10 پست

اولاً که از کوچکترین چیزها خوشحال میشم، در این حد که اگه یکی از مارکت برام یه شکلات کوچولو هم بخره بیاره، همین که به یادم بوده کلی خوشحالم میکنه و ابراز میکنم. دوماً کلاً چه برای آشپزی چه برای مهمونی چه حتی غذاخوردن.. برا همشون ذوق میکنم! الان مثلاً اگه برا یه ماه بعد مهمون دعوت باشیم همش بهش فکر میکنم لباسمو آماده میکنم لباس همسرمو انتخاب و آماده میکنم.. یا اگه خودم میزبان باشم، بیشتر ذوق زده میشم، هرکاری که باعث خوشحالی مهمونام باشه رو انجام میدم از چند مدت قبل آماده و حاضر میشم همش فکرای مثبت و خوب خوب میکنم. یا هر روز وقتی میخوام شروع به آشپزی کنم با عشق انجامش میدم حتی از خرد کردن پیازم لذت میبرم. موقع آب دادن به گلام تراس رو هم آب میکشم و چند دقیقه تماشاشون میکنم و حس خوب میگیرم. وااای تولدارو نگم، تولد هرکسی باشه عشق میکنم که هدیه مورد علاقشو بگیرم و خوشحالش کنم، مخصوصاً تولد همسرم که دل تو دلم نمیشه و از الانم فکر هدیشو کردم و پولشم جدا گذاشتم. خلاصه که این خصوصیتمو دوست دارم.. زندگی تو خونه ما همیشه در جریانه.. بوی کیک هم اکثراً تو خونمون میپیچه.. همسرمم همیشه اینارو میگه💌 امیدوارم همیشه همگی سلامتی داشته باشیم، چون تو شرایط بیماری و ناخوشی صد البته که نمیشه اینطوری بود.

تو منی یا من تو ام 😁😁😁😍😂😂😁

منم همینم دقیقا انگار از تو. دلم در اوردی

وقتی با میل و عشقم. میرم از همه چی حتی نفس کشیدن و. دیدن هم لذت میبرم. میبینی چند دقیقا زل میزنم به ابرا و نفس عمیق میکشم و. حس خوب دارم دقیقا یه املتم بپزم طعم. بهشت میگیره اما امان از گقتی حوصله ندارم و به اجباز بخوام کاری کنم خراب میکنم دقیقا اهمیت انرژی اینجا خیلی پر رنگ. میشه

تو منی یا من تو ام 😁😁😁😍😂😂😁منم همینم دقیقا انگار از تو. دلم در اوردیوقتی با میل و عشقم. میرم ا ...

به به چقدررر قشنگ😻 ولی قبول داری تعدادمون خیلی کمه؟! حداقلش توی اطرافیانم و دایره ارتباطم میتونم قطعی بگم که هیچکس اینطور نیست متاسفانه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چقدررر قشنگ😻 ولی قبول داری تعدادمون خیلی کمه؟! حداقلش توی اطرافیانم و دایره ارتباطم میتونم قط ...

دقیقاااا بخدا فک. میکردم نسل امثال من منقرض ‌ده تا تورو دیدم

وای یه چی بهت بگم ماها قلبمون خیلییییی پاکه یقین دارم ک بهت میگم هیچی تو دلمون میست ن اهل نقشه کشیدین هستیم ن ذره ای ید ذاتی تو وجودمونه

گاهی با خودم میگم چقدر خدا دوستم داشته ک. حتی از یه شکلات این قدرررر انرژی مثبت میگیرم حتی قبل خوردن چیزی اول چشمامو میبندم و از ته دلم بوووش میکنم

وقتی بوش میره تو ریه هام از درون پر پروانه و شادی میشم نمیدونم چجوری بگم شاید برای 99 درصد خنده دار باشه اما دارم. میبینم ک حتی بچه ها الان با گرون ترسن هدیه ها هم خوشحال وذقهی نمیشن اما من با کوچک ترین چیز هم عمیقا از داخل گر پروانه های رنگی رنگی میشم😍😍😍😂😂😂😂روحیاتمم کلا عین بچه 5ساله هست

دقیقاااا بخدا فک. میکردم نسل امثال من منقرض ‌ده تا تورو دیدموای یه چی بهت بگم ماها قلبمون خیلییییی پ ...

وااای گل نوشتی به خداااا دقیقاً همینایی که گفتیو منم همیییییشه با خودم میگم حتی منم فکر میکنم برا بقیه نامفهومه!! حتتتی همین که نوشتی بو میکنی منم همیشه بو میکنم.. واقعاً همینطوره لذت بردم از نوشته‌هات😻 منم همیشه شکر میکنم، درسته هیچ دوست و آشنای با ذوق و شوق ندارم ولی همسرمم مثل منه. یکی از آرزوهامم اینه که بچه‌های زیادی داشته باشیم و همشون مهربون و پر شوق و ذوق باشن، مثل بچه‌های الان نباشن. ما خیلی رفت و آمد دوست داریم ولی همه دوست و آشناهامون، یا افسردگی دارن یا طلاق گرفتن یا منزوی‌ان.. کلاً حتی به قول تو بچه‌ها هم همینطورین. میخوای با بچه بازی کنی گوشی رو ترجیح میده به همه چی. خلاصه که تو بد زمونه‌ایم😹😹

وااای گل نوشتی به خداااا دقیقاً همینایی که گفتیو منم همیییییشه با خودم میگم حتی منم فکر میکنم برا بق ...

چ جالب اطرافیان ماهم. همینن ولی شوهر من اینجگری نیسا برعکس منه😂😂جلگش خاویارم بذلری میخورخ میره اما من دوساعت بو میکنم نیگاش میکنم ذوغ میکنم. تو دلم کلا با کوچیک ترین چیزام خر ذوغ میشم از درون

میدونی هیچکس مارو درک. نمیکنه نمیشه هم بروز داد چون همه تقریبا بی ذوغ شدن از بچه تا بزرگ ولی ما دلمون بچه های قدیم هست مثلا میرم گیاده روی وقنی تنهام مثل بچگیام این گا و اون پا میدوام😂😂😂یه مشاین دیدم از پشت میاد خودمو جمع کردم ولی یجور با تعجب نسگام میکردن ک. نگو از خنده و خجالت ترکیدم بعدش کلا تو خلوت خودمم بچگی زیاد دارم و گاهی ازینکه نمیتونم. عین بقیه دورو و حیله گر باشم بد باشم و سنگ دل از خودم بدجوررر حرص میخورم

دقیقا مثل منی 

ولی من شوهرم با نخریدن کادو حتی ی شاخه گل ذوقم نسبت به به این کور کرد 

ولی برای کارایی که خودم برای خودم انجام میدم کلی ذوق دارم مثلا شوهرم برای تولدم اینجا نبود بعد چند روز هم که اومد چیزی برام نخرید ولی خودم رفتم کیک و گل گرفتم و رفتم کلی عکس گرفتم 

دقیقا مثل منی ولی من شوهرم با نخریدن کادو حتی ی شاخه گل ذوقم نسبت به به این کور کرد ولی برای کارایی ...

کاملاً درکت میکنم.. تو چقدر قوی هستی که با وجود این شرایط روحیت رو حفظ میکنی واقعاً آفرین بهت💕 این نشون میده که خودت رو دوست داری😻