2777
2789

چه انیمه ای دیدید و بعدش اوتاکو شدید

خودم: نورلند موعود

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر اشباح فکرکنم

عار قشنگ بود

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اوتاکو چی هست

انیمه: به انیمیشن های دوبعدی ژاپنی گفته میشه با ژانر های گسترده و داستان های عمیق و مفهومی که برای بزرگسالان و نوجوونا هستن نه بچه کوچولوها

اوتاکو: به شخصی که طرفدار این صنعته و بهش علاقمنده اوتاکو میگن

Spirited away یا همون شهر اشباح جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم البته اون موقع 7 سالم بود ، اینترنت ...

چ خوب✨🤌🏻

یادم نیست

بچه بودم تلویزیون زیاد پخش می‌کرد

هر فصل همه انیمه‌ها رو چک می‌کنم چند تا رو انتخاب می‌کنم می‌بینم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یادم نیستبچه بودم تلویزیون زیاد پخش می‌کردهر فصل همه انیمه‌ها رو چک می‌کنم چند تا رو انتخاب می‌کنم م ...

خوبه✨🤌🏻🫰🏻

خوبه✨🤌🏻🫰🏻

الان چیا می‌بینی 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اوتاکو نمیدونم چیه

ولی من از انیمه هایی ک موجودات عجیب توشه میترسم

وااااااقعا حس بد میگیرم 

قلعه ک حرکت میکرد اسمش چی بود

یا همین شهر اشباح

فیلم و سریال خوب دوست دارم

دوست داشتم ب حیطه انیمه ام وارد شم ولی ی چیزی از این مدل اینمه ها آزارم میده

ی اینمه ای بود دختره پسر میشد اونم جالب بود

اگر ژانر بندی داشت و میتونستم ژانر مورد علاقه خودم تو انیمه رو پیدا کنم عاشقشم

ک جزییات زیبای زندگی توش باشه رئال باشه رئالم نبود چیزای ترسناک یا ایده های کریپی نداشته باشه

ما دهه هفتادیا کل بچگیمون انیمه دیدیم

سوباسا و جودی ابوت و آن شرلی

از اینا دوست دارم

الان چیا می‌بینی

من الان دارم اتک و دیواچ میکنم و تمرکزم روی اونه فعلا

ولی خاطرات یک داروساز و ری لایف هم نصفه فعلا دیدم