2777
2789
عنوان

دوباره میخوان بیان

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

این مدت خیلی تاپیک میزنم چون خیلی فشار رومه،توی تاپیکای قبلیم گفتم آخر هفته آزمون دارم و خیلی هم دارم خوب میخونم ولی متاسفانه خانواده همسرم با وجود اینکه میدونستن آزمون دارم پنجشنبه جمعه اومدن خونه ما همشون🥲🤦🏻‍♀️ 

من بشدتتتتتت آدم درونگراییم از رفت آمد خوشم میاد ولی در حد یه شب نشینی یا یه وعده 

ولی متاسفانه خانواده همسرم شهرستانن کلا دو ساعت راهه تا خونه ما،میان یه هفته ای وایمیستن

دیشب برگشتن شهرشون باز مادرشوهرم میگه الان که آزمون داری نمیتونیم زیاد بمونیم زحمت میشه هفته دیگه که آزمونت تموم شد میایم چهار پنج روزی می‌مونیم دلمون  باز شه 🤦🏻‍♀️🥲

رد دادم بخدا من خیلی معذبم توی هوای گرم یکسره پای گاز با کلی لباس و شال و... 

من مطمئنم بیان چهار پنج روزشون میشه ۱هفته🤦🏻‍♀️

الان که از استرس اینکه دوباره میخوان بیان سردرد شدید گرفتم حتی نمیتونم درس بخونم 

به شوهرمم میگم،میگه من روم نمیشه چیزی بگم

راهکاری دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک ولی با روی خوش بگو نه تورو خدا من واسم سخته چند روز بیاین بمونین عذابه تو این هوا با شال پای ...

اینطوری که ناراحت میشن 

دم به دقیقه میگم خیلی گرمه مخصوصا با شال مانتو ولی فایده نداره

خودتو بزن گرما زدگی خودشون پاشن حداقل غذا درست کنن

نمیشه بابا 

یکبار واقعا سرماخورده بودم و نمی‌تونستم از جام‌ بلند شم یجوری رفتار میکردن انگار از قصد خودمو زدم به مریضی با اینکه تب داشتم و سرفه میکردم 

اینطوری که ناراحت میشن دم به دقیقه میگم خیلی گرمه مخصوصا با شال مانتو ولی فایده نداره

خب ناراحت بشه وقتی کسی داره میبینن طرف سختشه تو این هوا مهمونداری کنه رعایت نمیکنه باید بهش بگی دیگه یا میتونی بگی مهمون دارم یا می‌خوام بریم سفر