2777
2789
عنوان

بچها یه چیزی میگم بهم نخندین

163 بازدید | 10 پست

من باردارم چند شبه قرص اهن میخورم به شدت نفخ میکنم شبا خمش با استرس میخواد میگم نکنه (معذرت میخوام)باد معده در کنم😑اخه یبار این اتفاق افتاد واقعا هنو خجالت میکشم

ففول میخورم برا همه اینجوریه؟میشه تو روز بخورم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من با مادرشوهرم زندگی میکنم اون بشنوه ابرو برام نمیمونه بخدا😑درکی از این چیزا نداره

تو روز بخور اگه میشه

فعالیت داشته باش در طول روز اون نفخ اوکی بشه

یک روزی، من و دریا، غروب و تنهایی...

از قرص نیس از بارداربه منم اینطورم 

وقتی ب شوهرم میگم میگه بزن بزن اشکال نداره😁

ولی من خجالت میکشم میرم دسشویی 

یا بم میگه من برم بیرون تو خالی کن باد شکمتو ولی من مچشو میگیرم لا در ایستاده گوش میده 

دیگه منصرف میشم میرم دستشویی😄

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

از قرص نیس از بارداربه منم اینطورم وقتی ب شوهرم میگم میگه بزن بزن اشکال نداره😁ولی من خجالت میکشم می ...

اون اولا نفخ داشتم خوب شدم تا اینکه چند روزه قرص اهن میخورم باز اینجوری میشم مطمئنم از قرصه چون شبا اینجوریم فقط😑😢😂

اون اولا نفخ داشتم خوب شدم تا اینکه چند روزه قرص اهن میخورم باز اینجوری میشم مطمئنم از قرصه چون شبا ...

حالا اگه میدونی از قرصه تو روز بخور

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─