2777
2789

مخصوصا تو خانواده هایی که دخترهاشون رو از اول توسری خور و مظلوم بار اوردن

واقعا ادم تعجب میکنه برادرها سهم خواهرها رو میخورن و یه آب هم روش

طرف ۱۰ تا بچه داره چطور به عقلش نمیرسه از این ۱۰ تا شاید یکی شیاد از اب دربیاد پس قبل فوتم تقسیم کنم؟

البته الان خیلی ها تا زنده ان تقسیم میکنن و این بی عدالتی ها به وجود نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم 😐😐 مگه میشه آدم چشمش دنبال ارث پدر مادر باشه 

حالا اصلا چیزی نرسه به آدم 

قبل از ارث چجور زندگی میگذروندن حالا هم که اونا فوت کردن و چیزی بهشون نرسیده همینجور زندگی کنن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعد اگه مادر و پدر رو از خونه بیرون کردن چی؟ شاید خدای نکرده بعدا نیاز پیدا کنن بخوان بفروشن

میتونی سند بزنی اما بگی تا زمانی که زنده هستم حق فروش نداری. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!