2777
2789

من از طریق یه آشنا شماره موبایل مدیر اصلی شرکت خصوصی که دفترش توی تهران هست گیر آوردم

زنگ زدم به مدیر رزومه فرستادم و اون  هم من رو معرفی کرد به مدیر شعبه توی شهرمون

رفتم مصاحبه انجام دادم  تو شعبه شهرمون 

مدیر شعبه گفت قبولی

چند وقت پیش به مدیر اصلی گفت استخدام برای همه  افتاده برای برج هفت  و دویست نفر نیرو میگیریم ولی شما از طریق مدیر شعبه از زمان دقیق استخدام باخبر بشو

الان چند وقته مدیر شعبه جواب پیامک و جواب تماس های تلفنی به موبایلش رو نمیده !

ولی قبلا جواب پیامک بعد یک هفته  داد ! 

گفت کارهای لازم رو انجام میدم .

من اگر برم در شرکت نگهبان دم در زنگ میزنه به موبایل مدیر شعبه ،  اگر تایید داد می تونم ببینمش شاید هم تایید نده ! 

من شیرازم مدیر اصلی شرکت هم تهران هست 

ولی رفت و برگشت به تهران هم هزینه اش زیاده

اگر با قطار برم خوبه بهتره 

ریسک هست رفتنم چون امکانش هست که مدیر اصلی شاید نباشه دفترش !!! 

بنظرتون من عجول هستم 

چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟  

من بودم رییس یه شرکت خصوصی بودم کلا جواب تلفن نمی‌دادم و فقط پیامک 🤣😅

و بنظرم شماهم به همون آقایی که گفته شما از طریق رییس شرکت استخدام شدی صحبت کن و بگو پیام هام. و جواب نمی‌دن خودتون هماهنگی لازم و بکنید 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، شما عجول نیستی، فقط باید هوشمندتر و مرحله‌ای پیش بری.فعلاً بهترین کار: پیام مؤدبانه + یه مراجعه حضوری ملایم به شعبه اگر بی‌نتیجه بود، بهتره زیاد وقت و انرژی صرف این گزینه نکنی و فرصت‌های دیگه رو هم بررسی کنی.

باید زنگ بزنم به مدیر اصلی

مدیر این دسک و دفتر فکر نمیکنم جواب تلفن تورو دیگه بده استخدام شدی دیگه با مدیر شعبه هماهنگ کن

مگه اینکه دنبال چیز دیگه ای باشی که اون اینجوری فکر می‌کنه دیگه 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨