2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان

71 بازدید | 4 پست

سلام به روی ماه همتون . من هفته ۲۶ بارداریم هستم خیلی دوست دارم که با خانومای باردار دیگه معاشرت کنم و تجربه هامونو به اشتراک بزاریم. 

چند وقته باردارین و نی نی هاتون چیا هستن؟ 😍

سلام مامان گل، من باردار نیستم ولی قصد اقدام به بارداری دارم و آزمایشات لازم رو انجام دادم منتظرم جو ...

سلام بانو جان ایشالله که به سلامتی باردار بشی و دوره بارداری سالم و خوبی رو بگذرونی. من بچه اولمه و راستش کاملا اتفاقی باردار شدم….. . قصد بچه دار شدن نداشتیم. اما مدام چکاپ و آزمایش هامو انجام میدادم و میدونستم که شرایطم برای بارداری نرماله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانو جان ایشالله که به سلامتی باردار بشی و دوره بارداری سالم و خوبی رو بگذرونی. من بچه اولمه و ...

ممنونم عزیزم همچنین شما انشالله یه نی نی سالم و خوشگل به دنیا بیاری، منم چکاپ مرتب انجام دادم و مشکلی نداشتم اما پلی کیستیک خفیف دارم، حالا باز آزمایشات مربوط به اقدام به بارداری رو چند روز پیش انجام دادم منتظرم جوابش بیاد

نحوه زایمان رو انتخاب کردی؟

ممنونم عزیزم همچنین شما انشالله یه نی نی سالم و خوشگل به دنیا بیاری، منم چکاپ مرتب انجام دادم و مشکل ...

انشالله عزیزم 

والا سعی میکنم تا جای ممکن طبیعی بیارم خیلی ورزش میکنم و تا الانم مشکلی نبوده مگر اینکه بعدا یا تو زایشگاه اتفاقی بیافته که مجبور شم سزارین کنم.