2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق داداشم بود کیک بوکس کار میکرد منم بوکسورم

بعد اون از من بالاتر بود برای همین گاهی وقتا ازش سوال میپرسیدم و کم کم شد داداشیم و آخرش مخم کرد 

اون موقع ۱۴ سالم بود و اونم ۱۹ سالش بود

الان من ۱۹ سالمه و چند روز دیگه میشه چهارمین ماهگرد نامزدیمون🤭

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

همین سایت خودمون 

.

.

.

اره تعجب هم نداره 😄

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

در حرم دیده بودم و اومده بود تا در خونمون بعد دیده خونه که اشناس ...همونجا به مامانش زنگ زده گفته یه دختری رف تو خونه پسر عموی بابا ....مامانش گفته دخترشه حتمن شوهرم گفته نه بابا دخترش که کوچیکه هنوز مادرش گفته الان خانوم شده .....خلاصه اینکه بابا هامون پسر عمو ان ولی شوهرم منو اخرین بار که دیده بوده یازده سالم بوده تا اون روز که هفده سالم بود

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

😭😭😭چشم بزارین نتایج بیاد فعلا موندم با این همه درس کی میشه ازدواج کرد سواله برام حقیقتن

من از وقتی رفتم دانشگاه انقدر سرم شلوغه که فقط همین تابستونی آزادم😁😂

خدایی ؟

خدایی🙂

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره