یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره
در حرم دیده بودم و اومده بود تا در خونمون بعد دیده خونه که اشناس ...همونجا به مامانش زنگ زده گفته یه دختری رف تو خونه پسر عموی بابا ....مامانش گفته دخترشه حتمن شوهرم گفته نه بابا دخترش که کوچیکه هنوز مادرش گفته الان خانوم شده .....خلاصه اینکه بابا هامون پسر عمو ان ولی شوهرم منو اخرین بار که دیده بوده یازده سالم بوده تا اون روز که هفده سالم بود
تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره