2777
2789
عنوان

دختر داییام ی جوری پردین بهم

425 بازدید | 21 پست

ماجرا از این قرارها ک دختر داییام ک سپیدع از من ۴ سال کوچیکه تره سپیدع عکس استوری کرد منم ریپ زدم در جواب حرف زشتی بم زد ک بش گفتم چرا خودتو میگیری و گفت من نگیرم خودمو میخوای تو بگیری ک خیلی ازم عقبی و من از همتون جلو ترم گفتم خدا شفات بده رفتم ب اونیکی دخترداییم گفتم ک مثلاً نسترن این چشه دعوا داره تو پیششی. من شهرم دوره این چشه اونم گفت ولش کن دیوونس خلاصه سپیدع زنگ زد چرت و پرت گفت منم در جواب گفتم واقعا نسترن راس میگه دیوونه ای ک نباید میگفتم نسترن اینجا من اشتباه کردم  اینم ور داشت زنگ زد ب اون اونم پیام داد ب منو جفتشون ریختن سرم نسترن چهار تا حرفم گزاشت روم ب سپیدع گفت 

دیگ خلاصه منم گفتم ببین میخاین حرف نزنین نزنین چتونه ب آدم میپرین مگ چی شده گفتم بجااینک منو خراب کنین این وسط خودتونو آدم کنین نسترن یه عالمه حرفراجب سپیدع پیشمن زده یا برعکس سپیده یه عالمه حرف زده پیش من راجب نسترن من نرفتم خرابتون کنم الان با یه دیوونه اینجوری با آدم رفتار میکنین چتونه 

اصلا دیشب خونه مادر شوهرم اینا جشن بود اینا جشنو برام زرمار کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار شما به شدت بد بوده 

اول که زنگ زدی به اون نسترن و دعوا خودتو اون سپیده رو بهش گفتی

و دوم هم لسم نسترن آوردی که بهش گفته دیوونه هر چند اون اصلا بنده خدا عقب بود الکی الکی وارد بحث شد😂😂بیخیالشون اصلا فامیل چیه آدم میشن 

بخدا ینی انقد عوضین ک

من دختر دایم بلاکم کرد😐پشمام ریخت روز دختر بهش تبریک گفنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کار شما به شدت بد بوده اول که زنگ زدی به اون نسترن و دعوا خودتو اون سپیده رو بهش گفتیو دوم هم لسم نس ...

اره خب میگم منم اشتباه کردم ولی آخه مگ چیز بدی گفته یا دور از جون فحش بدی دادیم ک اینجوری بمون بپره