2777
2789
عنوان

بارداری و لخته خون در ادرار

5466 بازدید | 13 پست

سلام خانوما خسته نباشید 

من هفته بیست بارداری ام. دیشب که رفتم دستشویی یه لخته کوچک خون درحد نقطه تو ادرارم بود

خیلی استرس گرفتم 

کسی همچین تجربه ای داشته؟

دکترم هم الان بهش دسترسی ندارم متاسفانه 

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

مطمینی لخته بوده؟شاید عفونت داری عزیزم

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازمايش ميدم تو ازمايش ميگع درادرار خون هست و دكتر زنان كاري نميكنع بايد مجاري برم بعدش چون الان د ...

وقت آزمایشم هفته ی دیگه س

ولی الان که اینجوری شد زودتر میرم

من خیلییی استرسی ام😭

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 
اگه مطمئنی تو ادرار بوده هر چی هست مربوط به بارداری نیست.کلیه یا مثانه ته..حتما برو دکتر.لخته اصلا خ ...

آره تو ادرارم بود. دیگه هم از دیشب هرچی رفتم دستشویی چیزی ندیدم

عزیزم منم یه بار آزمایش دادم و توی ادرارم خون دیده شد که دکتر زنان گفت اصلا مهم نیست و احتمالا واسه عفونت 

ربطی به نی نی خوشگلت نداره

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
وقت آزمایشم هفته ی دیگه س ولی الان که اینجوری شد زودتر میرم من خیلییی استرسی ام😭

استرس نداشته باش بعدا رو نی نی اثر میذاره، منم حساس و استرسیم تو بهرداری بدتر الان بچم انقد نق نقوه که نگو همش میگم بخاطر استرس های بارداریه

چيزي نيست عزيزم اصلا استرس نداشته باش 

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻

اصلا بیخیال نشو..سریع برو دکتر سونوی کلیه و مثانه بده..نگو دیگه نیومد پس هیچی نیست..لخته قابل چشم پوشی نیست....به آزمایش ادرار هم بسنده نکن.اصرار کن که سونو بدی..تا خیالت راحت بشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹