2777
2789

خب مثلا که چی ؟وقتتون و هدر میدین که مردم و سر کار بذارین و با احساساتشون بازی کنید ؟واقعا ادم مریض و مشکل دار همچین کاری میکنه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ، واسه یکی شون گریه کردم فکرم درگیرش بود شوهرش رفته بود مشهد گم شده بود بعد بچه ها گفتن فیک بود 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

حالا فیک خوبه یه دختره از صبح هی تایپیک میزنه مراسم لایکم نکرد لایکم نکرد تا یه چیزی هم میگی توهین می‌کنه قفل می‌کنه می‌ره اینجا پر شده از ادمای بی فرهنگ و بی تربیت متاسفانه البته بلانسبت بقیه خانمهای محترم سایت

منظورتون فزوعیه؟

نه یه خانومی الان اسکرین از خیانت همسرش مثلا گذاشته بود مشخص شد فیکه اسکرین

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

واقعا ، واسه یکی شون گریه کردم فکرم درگیرش بود شوهرش رفته بود مشهد گم شده بود بعد بچه ها گفتن فیک بو ...

عه فیک بود منو باش چقد ناراحت شدم تو ذهنم سناریو میساختم میگفتم مرده فرار کرده با همدستی خانوادش زنه بیچاره دلنگرانشه پیگیرشه😐🤦🏻‍♀️

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

منم نمیفهممباز تو پلتفرمهای دیگه طرف با دروغ گفتن درآمد داره از بازدید بالااما تو همچین سایتی آخه چه ...

افرین دقیقا منم وقتی یه نفر میاد همچین کاری میکنه یا کسی میاد بهم میگه چرا این موضوع و بیان کردی که بازدید بگیری ؟ برام عجیبه اخه از بازدید گرفتن تو این سایت چی به ادم میرسه خدایی 

عه فیک بود منو باش چقد ناراحت شدم تو ذهنم سناریو میساختم میگفتم مرده فرار کرده با همدستی خانوادش زنه ...

آره فیک بود ،فقط نمیدونم چی بهش رسید به جز فوش بارون شدن 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

حالا فیک خوبه یه دختره از صبح هی تایپیک میزنه مراسم لایکم نکرد لایکم نکرد تا یه چیزی هم میگی توهین م ...

من تا همین چند روز پیش همه تاپیک هارو به چشم واقعی بودن میدیدم ،الان یکی دو روزه داره گندش در میاد خیلی فیک هست