2777
2789
عنوان

برای رفتن ازخونه پلیس کمک میکنه

141 بازدید | 15 پست

من ۲۵ سالمه 

تو خونه بدحور کتکم میزنن و مجبوری گوشیو ازم گرفتن

نامزدم هم عقد نیستیم هر کاری کرد منو نمیذارن برم بیرون 

اون قوانین ایران رو نمیدونه اگه زنگ بزنه به ۱۱۰ میتونن منو از خونه در بیارن  بیرون؟ فقط پام از خونه بره بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه به سنی رسیدی که حتی اگر از خونه بری بیرون و بر نگردی و بخوای مستقل زندگی کنی. حق هیچ شکایت  و پیگیری ندارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دیگه به سنی رسیدی که حتی اگر از خونه بری بیرون و بر نگردی و بخوای مستقل زندگی کنی. حق هیچ شکایت و پ ...

اگه به پلیس زنگ بزنم بیان میذارن پامو از در بذارم بیرون دیگه؟ 

بدون شکایت

اگه به پلیس زنگ بزنم بیان میذارن پامو از در بذارم بیرون دیگه؟ بدون شکایت

گفتم که حق شماست ندارن. شما از ۱۸سال به بالا میتونی برای زنذکی خودت تصمیم بکیری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مرسی عزیزم

خواهش 

والا اینکه به پلیس زنگ بزنی برای پدرومادر وچه ی خوبی ندارهشماهم دختر نوجوان نیستی سعی کن باهاشون کنا ...

والا خیلی خواستیم با ادب باهاشون کنار بیایم نه عقد نکردیم  اینم که در حد مرگ میزنن و گوشیمو میگیرن هم وچه خوبی نداره