2777
2789

سلام مامان خوشگلا

من دقیقا هفته اول عید باید غربالگری مرحله اول انجام بدم.

متاسفانه نسل امید تعطیله تا چهارده.

بهم کجا رومعرفی می کنید که خوب باشه؟ نگرانم

عزیزم بیمارستان پارس بلوار کشاورز اونجا هم خوبه بزنگ ببین بازه برای عید؟

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نیلو هم زنگ زدم انقدر اون خانمی که گوشی رو برداشت عصبی و بی حوصله بود که از اولش مشخص شد برام چطور آزمایشگاهی باید باشه! 

واقعا آدم متاسف میشه

راستش نیلو هم زنگ زدم انقدر اون خانمی که گوشی رو برداشت عصبی و بی حوصله بود که از اولش مشخص شد برام ...

سلام عزیزم

راستش نیلو کار خانم دکتر قربانی حرف نداره ولی منشی شو راست میگی خیلی بداخلاق و بدبرخورده.منم سونو غربالگری مرحله دومم تو عیده میشه هفتم الان زنگ زدم نیلو گفت بعد تعطیلات هستن

زنگ زدم سونوی دکتر شاکری تو بیمارستان پاستور نو اونجا هم خیییلی خوبه از 6عید به بعد هستن میخوای اونجا زنگ بزن

آزمایشگاه پارسه نزدیک صادقیه کسی رفته  یا شنیده ازش چیزی؟

من نرفتم هنوز ۲۳ وقت دارم

ولی دوستهام رفتن  نسل امید میگن عالیه و کامل

پارس هم ازمایش و میفرسته آلمان اون تو بلوارکشاورزه

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
عزیزم نسل امید و پارس  تا 14 تعطیله

ای باباا   برو نیلو حداقل اونجا هم خوبه اون وقت میده