2777
2789
عنوان

کسی هست مغازه لباس فروشی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 40 پست

داداشم از تهران میاره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر درامد عالیه

از کجا میخرید؟ منم تو فکر انلاین شاپم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خوبه؟همض در مغازه هستین؟به زندگی تفریح میرسین؟

مجردم 

ولی اگر متاهل بودم واقعا سخت بود 

خودت فکر کن.  صبح تا ظهر....عصر تا شب

دیگه کی میخوای به کار خونه برسی

اگرم فروشنده بگیری،فروسنده دلسوز نیست باید بالاسرش باشی

اوایل کار هم بهتره فروشنده نگیری ک هزینه هات زیاد نشه

بازار سال به سال بدتر میشه

همه به زور موندن تو بازار

نه تهران نیستم

باید ببینی شهرتون چی نیاز داره (شهر بزرگی یا کوچیک )

الان همه دنبال لباس خاص هستن 

لوکس بفروش در کنارش جنسای قیمت مناسب هم بیار 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب پس درامدت شاید نصف تهران نباشه

عزیزم درسته تهران درآمدش بالاست ولی بیشتر پولی که درمی یاد می ره برای اجاره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اصلا خوب نیست به درآمد فامیل و حرف آشنا توجه نکن 

اوالا که تمام وقت و زندگیت رو باید براش بذاری مخصوصا چون اول کاری یه سال اول ضرر هم میدی به سود نمی‌رسه 

انقد هم جنس گرون شده سرمایه زیاد میخواد 

با هزار نفر باید بحث کنی و چونه میزنن و اصلا یه آدمایی میبینی که از شعورشون تعجب می‌کنی 

همیشه هم باید به فکر این باشی که چقدر فروختم چقدر سود کردم چقدر جنس بیارم هیچ وقت هم مشتری راضی نمیشه

برو موقتا برای کسی کار کن تا اوضاعتون بهتر بشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

عزیزم درسته تهران درآمدش بالاست ولی بیشتر پولی که درمی یاد می ره برای اجاره

کی گفته؟

بنظرت دیوونه ن اونقد کار کنن بعد بیشترشم بره اجاره؟

ما خودمون تهرانیم مغازه واسه خودمونه

ولی مغازه های کناری ک مستاجرن مثلا یکی ماهی ۳۰۰داره اجاره میده

ولی درامدش سه برابره اجاره س

کی گفته؟بنظرت دیوونه ن اونقد کار کنن بعد بیشترشم بره اجاره؟ما خودمون تهرانیم مغازه واسه خودمونهولی م ...

عزیزم من خودم شهرستان مغازه دارم ولی پسرداداشم تهران مغازه داره درسته قبلا خوب بود ولی الان دو سه سالی می شه که وضعیت افتضاح شده خیلی ازدوستای پسر داداشم ورشکست شدن جمع کردن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام