2777
2789

سلام من ۵ سال ازدواج کردم بچه هم ندارم همین امسال با کلی زحمت تونستیم یه خونه بگیریم امروز پدرشوهر مادرشوهرم اومدن برای تبریک رفتنی یهو مادرشوهرم گفت ان شاءالله صاحب بچه بشید بچه تونم پسر بشه من اسمش انتخاب کنم برای جاریتم من انتخاب کردم من بعد شنید این حرف خشکم زد خیلی ناراحت شدم ولی فقط لبخند زدم چیزی نگفتم شوهرم خندید چیزی نگفت بعد رفت مادرشوهرم پدرشوهرم بزار خونه اشون 

الان می خوام بپرسم بنظرتون چی کار کنم شب که شوهرم اومد بهش بگم من اصلا از این حرف خوشم نیومد یا دفعه بعد مادرشوهرم این حرف زد چی بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خنده بگو مامانت دلش خوشه ها من بچه بیارم اسمشو هم خودم انتخاب می‌کنم مامانت انتخاب هاشو در زمان بدنیا اومدن تو و برادرت کرده 

با خنده بگو اگر میخوای مامانت اسم بزاره که از حالا بگو من بچه نیارم 

حسود خواست چیزی بگه حرص درآره

در مورد بچه به شوهرت بگو دست و بالمون باز بشه بعدا 

در مورد اسمش هم بگو یه بار برای همیشه میگم خودم باردار میشم به دنیاش میارم بزرگش میکنم خودم انتخاب میکنم 

بیخیال بابا ولش کن تو که بچه نداری الان سرس که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن بحث برای چیزی که وجود نداره جز اعصاب خوردی چیزی واست نداره

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...