2777
2789
واقعا؟ کی؟امیرحسینو گذاشت کنار؟

هنوز نه. ولی الان با هم هستن. از پستهای اینستاشون معلوم شد با همن

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

من دیگه نمیتونم نبینم

چیه اخه شوهرم همش میگه نگاه کنیم بعد که می‌بینیم میگه حیف اینترنتم😐اخه اون نگار چیه همش من من میکنه یا اون عناز واقعا قیافه نداره میگه خوشگلم فلانم. شاهین هم که داره واسه نگار میمیره اینم آویزونش شده اعصابم به هم میریزه😁 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اندام طناز هم خوبه

ارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ظریف دوس ندارمتوپر پسندم😂🤌🏻

توپر قشنگع ولی این واقعا زمخته آخه بازو و سرشانه هاش واقعا بزرگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه جالب منم خوشم نیومد ولی تو کامنت ها خیلی‌ طرفدار داشت من تنها بودم😁

وای اون واقعا مخمون سرویس کرد🤣🤣

بابا تو اومدی عشق پیدا کنی نه هرجا دوربین باشه اجرا کنی 

هرجا دوربین بود اونجا بود کلا حرف زدنش چشماش به دوربین بود اصلا مونده بودم

بعد جالبه شوهر داشت اونجا اومده بود من نمیدونم چرا اینا پیگیری قشنگ نمیکنن هرکیو راه میدن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

واقعا؟ کی؟امیرحسینو گذاشت کنار؟

اره بابا تو اینستا سودا و مهراد باهمن 

با امیرحسین تموم شده حالا نمیدونم چجوری باید تو برنامه مشخص بشه ببینیم چجوری جدا شدن

وای اون واقعا مخمون سرویس کرد🤣🤣بابا تو اومدی عشق پیدا کنی نه هرجا دوربین باشه اجرا کنی هرجا دوربین ...

بعد گویندگی می‌کنه بی ادب هم هست که همه اش سانسور کردن 

من رو مخم بود 

فکر نمی‌کردم از ترانه بدتر هم باشه تا بهار اومد 

اره بابا تو اینستا سودا و مهراد باهمن با امیرحسین تموم شده حالا نمیدونم چجوری باید تو برنامه مشخص بش ...

تو برنامه هم هر دو از هم تعریف کردند

ولی چون با امیر هست مهراد جلو نمیاد 

ولی انکار بعد برنامه اوکی میشن

از همش رو مخ تر ماهرخه

نه والا ماهرخ رو مخ نیست 

من از ترانه خوشم نمیاداول از ماهرخ بدم میاد بعد ترانه بعد طناز

ترانه سمه بخدا 

من ماهرخ خوشم میاد رو راسته 

طناز چیز بدی ندیدم 

وای از اون نگار موزی همه رو،رو دستش میچرخونه

بعد گویندگی می‌کنه بی ادب هم هست که همه اش سانسور کردن من رو مخم بود فکر نمی‌کردم از ترانه بدتر هم ب ...

مردشور گویندگی اون ببرن یه ذره شخصیت نداره

دهنش بازسازی میکنه حالت بهم میخوره

میگن بعضیا از دور قشنگن اینم همونه فقط دهن باز نشه